Пятница, 19.04.2024, 12:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Ноябрь » 3 » Який вибрати торт на День Народження дитини?
21:46
Який вибрати торт на День Народження дитини?

День народження для дитини, це особлива подія, як для нього самого, так і для батьків в тому числі. День народження для малюка самий довгоочікуваний день. Адже в цей день йому підносять сюрпризи, дарують подарунки і він оточений як ніколи турботою. В цей день дитині все можна. І варто тільки задуматися про те, що скоро у дитини день народження, як в голову батькам приходить маса ідей, як і де його відзначити, що приготувати? І що подарувати?

Разом з ідеєю й організацією свята, батько замислюється про те, де знайти дитині на день народження недорого торти.

Добре, якщо мама сама може спекти торт. Хто крім мами знає смаки своєї дитини? Особливо хороша ідея, якщо випічка готується за участю самого іменинника. Тоді він не тільки зможе скуштувати смачний торт, але і розповісти своїм одноліткам про те, що його він пік сам. Тут, потрібно обміркувати всі деталі до дрібниць. Тому велика частина батьків усю організацію свята беруть на себе саме батьки, випічка торта в тому числі.

Торт, заснована і головна родзинка свята. Святковий торт, завжди асоціюється тільки з приємними відчуттями. Навіть ті, хто нічого спільного з кулінарною майстерністю не має, докладають максимум зусиль, щоб замовити красивий і смачний торт.

4315-2127-tort-love-is.1600х1000Но, як все-таки вибрати торт дитині на день народження?

Найперше, це врахувати вік малюка. Не всі діти у різному віці можуть вживати однакові продукти. Друге і найголовніше, це врахувати індивідуальну особливість дитини. У деяких випадках, дитина не сприймає будь-який продукт або помічена особлива реакції, можливо навіть алергія. Крім цього врахуйте, що вміст торта краще використовувати тільки природні продукти і більше фруктів. Але і тут враховується індивідуальна переносимість.

Що стосується його прикраси, то в цьому випадку основну роль відіграють інтереси дитини. Ось, наприклад, якщо малюк захоплюється футболом, той футбольний м'яч, в якості основного прикраси торта, є саме те, що треба. Якщо ж дитина зовсім маленький і по кА, що любить тільки мультфільми, тоді торт можна прикрасити торт улюбленими героями мультфільму.

Крем для начинки торта і прикраси бажано, щоб був спеціально приготовлений у відповідності з віком і смаковим перевагам дитини. Адже якщо спекти торт, який відображає хобі дитини, то тим самим в день народження у батьків буде унікальна можливість підкреслити його досягнення. Взагалі, дитячі торти зручно замовити у професіоналів тут: торт на заказ на день рождения недорого.

І наступний, основний етап, це під час випікання торта, або під час його замовлення слід врахувати передбачувану кількість запрошених гостей. Від того, скільки очікується гостей, залежить вага і розмір торта. При цьому слід врахувати, середньому на порцію торта для дитини йде 150-200 грам готового виробу. Розраховуючи розмір і вага торта не забудьте про те, що завжди в компанії гостей знайдеться той, хто обов'язково попросить додаткову порцію. Тому завжди замовляючи торт, потрібно робити замовлення з запасом на дві-три порції. Головне те, щоб всі залишилися задоволені і ваша дитина в тому числі.

Просмотров: 848 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz