Пятница, 29.03.2024, 08:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 8 » Який вибрати шуруповерт?
01:27
Який вибрати шуруповерт?

Будь-який поважаючий себе чоловік, якщо вважає себе майстром на всі руки, має шуруповерт. Не має значення, чи потрібен він Вам для роботи, вирішили зробити ремонт своїми силами, або просто хочете купити, що був у господарстві - шуруповерт потрібно вибрати з великої кількості інструментів, пропонованих виробниками.

Для початку слід визначитися, для яких цілей він Вам потрібний, а потім ставити питання "Як вибрати шуруповерт?". Якщо у Вас є дриль і шуруповерт, і він потрібен тільки для закручування шурупів, болтів і т. п. (адже є шуруповерти, якими можна не тільки крутити, але і свердлити), то Вам підійде апарат зі швидкістю до п'ятисот оборотів в хвилину. Якщо ж дрилі немає – тоді треба брати шупуповерт зі швидкість близько тисячі двохсот оборотів, так як якщо низько оборотний шуруповерт цілком впорається зі свердлінням деревини, то що б зробити дірку в металі вам знадобиться річ потужніший.

Замовляйте якісні шуруповерти тут: магазин инструментов.

Також при покупці вибирайте надійну фірму, інструмент якій себе зарекомендував, і зверніть увагу на термін гарантії, який виробник дає. Чим рядків вище, тим інструмент повинен бути надійніше. Звичайно, ви можете вибрати інструмент і дешевий, сподіваючись що «закрутити раз в півроку шуруп» його вистачить. Як показує досвід, як тільки в господарстві з'являється новий електроінструмент, він відразу стає всім потрібен: сину, діда, брата, свата, сусіда, і в кінці кінців шуруповерт, яким Ви розраховували користуватися років десять, виходить з ладу за півроку, якраз після закінчення строку гарантії. Так що беріть надійний інструмент, не пошкодуєте.

Зверніть увагу на комплектність шуруповерта – в комплект повинні входити два акумулятора, зарядний пристрій, і всілякі насадки. На насадки хочу звернути особливу увагу – вибирайте зроблені з воронованої сталі (вони мають чорний колір), і не беріть білі або жовті – як тільки трапляється важко йде шуруп, з них відразу злизує насічка, і Вам доводиться знову йти, шукати у продажу нормальні насадки. Так само в комплекті, зазвичай, повинна бути магнітна штанга – один кінець фіксується у шуруповерти, а інший має шестигранне поглиблення, у які вставляються насадки, і тримаються за рахунок магніту. Це забезпечує легкість, швидкість і зручність при їх заміні.

У жіночих сумочок є кілька швидкостей оборотів, які регулюються різними способами: силою натискання на кнопку інструмента – чим сильніше тиснеш, тим швидше крутиться, і окремо винесених перемикачем, який зазвичай розташований поруч з кнопкою. Так само шуруповерт повинен мати регулятор сили закручування – при опорі обертанню більше певного фіксатором шуруповерт перестає крутитися, і чути характерний тріск. При свердлінні ця функція відключається.

Ну що ж, в цьому огляді ми дали Вам основні критерії, за якими варто підібрати шуруповерт, далі вибір за Вами!

Просмотров: 579 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz