Четверг, 25.04.2024, 20:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Сентябрь » 11 » Який опалювальний котел краще вибрати?
22:12
Який опалювальний котел краще вибрати?

Зростаюча популярність електрокотлів у споживачів викликана, в першу чергу, їх відмінними експлуатаційними якостями - безпекою, простотою в експлуатації, компактністю, екологічною чистотою, відносної простотою монтажу, відсутністю необхідності виділяти окреме приміщення і влаштовувати димохід. Фактично, для установки і роботи електричного котла потрібно тільки наявність електричної мережі. Додатковий фактор, який часто визначає необхідність купити електричний котел - невелика вартість у порівнянні з іншими типами обладнання.
Однак відчути фактичні переваги електричних котлів можна лише у випадку ретельного підходу до їх вибору.

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ЕЛЕКТРИЧНИХ КОТЛІВ ОПАЛЕННЯ

Замовити котел за доступною ціною можна тут: разборка.

Вибір слід починати з правильного підбору потужності електрокотла. Існує ряд математичних формул розрахунку потужності, яку повинен мати електричний котел. Але на побутовому рівні цілком себе виправдовує просте правило:
Для 10 м² площі необхідна потужність електричного котла становить 1 кВт.
Якщо ж планується установка двоконтурного котла, щоб одночасно з опаленням забезпечити мешканців гарячою водою, потужність повинна бути збільшена.

Безсумнівно, великий вплив на остаточний вибір моделі електричного котла надає можливість його підключення. Котел електричний опалювальний невеликої потужності (до 6 кВт) без проблем може бути підключений до однофазної мережі. Потужності однофазної мережі з напругою 220 В (при наявності якісної електропроводки) цілком вистачить і для підключення більш потужних котлів - до 12 кВт. А ось електричні котли опалення великої потужності розраховані тільки на підключення до трифазним мережам (380 В). Втім, деякі виробники пропонують котли, які мають обидва варіанти підключення - як до однофазної, так і до трифазної мережі.

Електричні котли, ціни яких істотно різняться за однакової потужності, можуть відрізнятися і в комплектації. Оптимальним вважається модель котла електричного опалювального, що має циркуляційний насос, групу безпеки, розширювальний бак і внесений програматор. З такою комплектацією електрокотел, купити який можна в компанії «Джапан Сервіс», являє собою готову міні котельню.

Втім, особливу увагу (незалежно від комплектації) слід приділити системі безпеки. Сучасні електричні котли опалення мають захисні пристрої, які забезпечать автоматичне відключення котла при низькому або дуже високому тиску теплоносія, при перегріві нагрівального блоку або замерзанні води. Добре, якщо електричний котел матиме фільтри, які проводять очистку теплоносія (води або антифризу, залежно від вказівки виробника). Окремі режими для роботи в зимовий / літній період допоможуть істотно скоротити витрату електрики.

ЕЛЕКТРИЧНИЙ КОТЕЛ електродного типу

На відміну від традиційних моделей електричного обладнання, в котлах електродного типу нагрів теплоносія досягається шляхом його іонізації. Процес відбувається наступним чином: утворюються при молекулярному розпаді заряджені частинки (іони) починають рухатися до електродів, що мають відповідний знак. Коливання іонів, викликане зміною значенням полюсів за рахунок змінного струму, викликає поява теплової енергії, нагріваючої теплоносій.

Зверніть увагу. Використання котлів електродного типу дозволяє скоротити на 30-40% споживання електрики.
Крім того, такі електричні котли, ціна яких набагато відрізняється від ТЕНових аналогів, мають і інші переваги:
вони значно надійніше і довговічніше
мають більш компактні розміри
не перегорають, навіть якщо в системі відсутня вода
ККД досягає 95%
вони нечутливі до різких перепадів напруги
мають малу інерційність роботи - нагрів теплоносія відбувається буквально миттєво
не вимагає установки циркуляційного насоса
До недоліків подібного типу котлів слід віднести необхідність використовувати в якості теплоносія тільки рідини, зазначені фірмою-виробником.
 
Наші фахівці допоможуть підібрати електричний котел під електричне опалення, максимально відповідний під опалення будинку та майбутнім умовам експлуатаціі.Лучшее електричне опалення будинку - з нами правильний вибір зробити просто! Також хорошим вибором є гріюча плівка тм яка абсолютно не впливає на якість дизайну приміщень. Широкий модельний ряд обумовлює вибір моделі, яка зможе об'єднати і необхідні вимоги, і фінансові можливості споживача.

Просмотров: 1208 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz