Суббота, 20.04.2024, 11:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Август » 14 » Як зробити макіяж після 35 років
21:01
Як зробити макіяж після 35 років

Який ефект дає омолоджуючий макіяж? Завдяки йому можна без участі пластичних операцій виглядати природно і молодо. Звичайно, сильно запущених випадках доведеться звертатися до пластичного хірурга, але з цим краще все ж почекати.

Мета омолоджуючого макіяжу – тільки у візуальному ефекті. Якщо правильно підібрати тони косметики і грамотно замаскувати недоліки, можна змінити практично будь-яку жінку до невпізнання. Але в більшості випадків жінки надходять навпаки, неправильно нанесеної косметикою додаючи собі зайвих п'ять-шість років. Саме тому кожній жінці після 35 бажано знати, чим і як правильно наносити макіяж, приховує вікові зміни.

Що омолоджує, а що, навпаки, старить

Перш ніж наносити косметичні засоби на своє обличчя, потрібно розібратися, що буде мати омолоджуючий ефект, а ніж користуватися вкрай небажано. У будь-якому випадку починати треба з догляду за шкірою, незалежно від вашого віку. Якщо не займатися нею систематично, через деякий час вона буде мати втомлений вигляд, і тоді вже ніякий вид макіяжу цей стан не змінить.

Замовити макіяж можна тут: возрастной макияж.

У зв'язку з цим догляд за обличчям після 35 років повинен бути щоденним, який повинен входити пілінг, нанесення на шкіру крему, збагаченого вітамінами А і Е, гіалуронової кислотою і колагеном.

Очі

Зазвичай вік жінки можна визначити вп її очам. Вікові зміни видають припухлі повіки, невеликі набряки, темні круги, зморшки. Всі ці небажані прояви віку можна сховати під косметикою, але також важливо організувати правильний сон і харчування. Часто набряклість очей з'являється під час неправильно прийнятої пози під час нічного відпочинку, яку необхідно змінити. Решту можна приховати від оточуючих під омолоджуючим макіяжем.

Губи

Вони також здатні видавати жіночий вік. З віком губи втрачають колишню пружність і пишність, поступово перетворюючись в тоненьку смужку з опущеними куточками. У багатьох жінок цей процес відбувається нерівномірно: одна губа втягується всередину, і на її тлі друга здається занадто великою. У цій ситуації виправити положення можуть тільки ін'єкції і філлери, але омолоджуючий макіяж також допоможе приховати деякі ознаки часу.

Заборонені косметичні засоби

Макіяж після 35 летПеред тим як наносити омолоджуючу косметику, потрібно засвоїти, чого робити небажано:

  • використовувати чорну підводку;
  • застосовувати чорну туш з об'ємним ефектом;
  • робити занадто тонкі брови;
  • використовувати широкий татуаж брів;
  • виключити яскраві помади і матові темні тіні;
  • наносити яскраві рум'яна;
  • застосовувати тональний крем маскує неприродного темного або світлого тону;
  • користуватися яскравим контурним олівцем;
  • промальовувати стрілки на нижньому столітті;
  • застосовувати молодіжний макіяж.

Покрокова інструкція виконання макіяжу омолоджуючого
Макіяж після 35 років в першу чергу потрібно очистити обличчя за допомогою пілінгу, зволожити і нанести живильний крем.

Нанести базу під макіяж зі світловідбиваючими частинками, завдяки яким можна приховати зморшки і вирівняти колір обличчя.

Далі потрібно вибрати тональну основу. Вона повинна природною і відповідати тону особи. Її необхідно рівномірно нанести на шкіру обличчя використовуючи спонж або широкий пензлик. Тон основи на центральній частині особи повинен бути трохи темніше, ніж на вилицях. Розтушовувати її слід ретельно, не забуваючи захопити шкіру в області шиї і біля вух.

Для того щоб прибрати складки біля носа і губ, необхідно скористатися самим світлим коректором. Після того як ви пройдетеся по всіх складках, заломи на них будуть практично не видно.

Недоглянуті брови не зможе виправити навіть омолоджуючий макіяж. Вони повинні бути охайними і мати певну форму. Щоб підкреслити лінію брів, краще скористатися тінями, ніж олівцем. Щоб обличчя не вийшло похмурим тіні потрібно наносити з центральної частини брів.

Рум'яна слід наносити дуже обережно. Бажано віддати перевагу спокійним тонам. Вони не повинні бути перламутровими або матовими. Для омолоджуючого макіяжу найкраще підійдуть персикові і світло-рожеві відтінки. Наносити рум'яна необхідно на саме яблуко щоки, потім добре розтушовувати.

Чорну підводку для очей потрібно замінити олівцем або тінями коричневого або зеленого кольору. Креслити потрібно строго по лінії росту вій, а зовнішній край стрілки бажано закрутити вгору. Цей прийом дозволить візуально підняти повіки.

Тіні для омолоджуючого макіяжу повинні бути спокійних тонів і підходити під колір очей. Після нанесення тіней їх обов'язково потрібно розтушувати до зовнішнього краю очей.

Омолодити погляд допоможе темно-коричнева туш для подовження вій. Вона створить ефект відкритого та сяючого погляду. Не застосовуйте об'ємну туш або накладні вії, вони візуально додають роки.

Для підкреслення губ краще скористатися олівцем відповідного тону. Більш темний колір олівця обов'язково відкриє всі недоліки на ваших губах. Контур губ необхідно обвести олівцем і після цього покривати блиск або помаду. Бажано уникати яскравих тонів і щільних текстур, краще скористатися природними відтінками або блиском з зволожуючим ефектом.

Основне правило, якого потрібно дотримуватися при нанесенні омолоджуючого макіяжу, – це уникнення чітких ліній і неприродних відтінків тіней, рум'ян і помад.

Просмотров: 609 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz