Четверг, 28.03.2024, 15:33
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 22 » Як вивчити польську мову?
23:14
Як вивчити польську мову?

Як вивчити польську мову? - Існує безліч дійсно робочих способів, які допоможуть вам вивчити цю мову швидко і якісно. Сьогодні ми постараємося розглянути найдієвіші методики. Самостійне вивчення підходить далеко не всім, тому ми рекомендуємо вивчення польської мови в Києві, це хороший варіант вивчити польську мову швидко з польськими викладачами. Вивчення польської мови з нуля будинку зажадає дуже високих здібностей до самоорганізації - навчається самому потрібно буде кожен день важко «працювати», постійно шукаючи необхідні дані, зазубрюючи знайдений матеріал. Якщо вас це лякає - краще звернутися до репетитора польської мови. У тих же, кому притаманна така якість, як завзятість, і кому дуже хочеться якомога швидше досягти бажаних результатів, обов'язково все вийде.

Як вивчити польську мову?
Якими особливостями володіє даний мову:
- В ньому дуже багато шиплячих звуків. Новачкові, освоює розмовну частину, доведеться потрудитися над правильною вимовою.
- Він характеризується динамічним наголосом, яке, тим не менш, в більшості випадків «падає» на передостанній склад;
- Польські займенники мають коротку, а також повну форми;
- В даний мову свого часу «перекочувало» велика кількість німецьких, французьких слів, «багатий» він і на слова з латини.

Советую пройти курсы польского в киеве на сайте http://lbs.com.ua: курсы польского языка в киеве.

При цьому не варто перебільшувати, вважаючи, що процес самостійного навчання вимагає надприродних здібностей, і це тільки зайва «головний біль». У нього є і безліч плюсів - учень сам собі «господар» - він становить максимально зручний для себе графік, і працює стільки, скільки може. Викладач польської мови не диктує йому свої умови, програму. Можна вчити тільки те, що, на думку учня, є цікавим і потрібним саме йому, у нього є можливість приділити максимальну кількість часу слабких місцях.

Просмотров: 440 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz