Четверг, 25.04.2024, 18:44
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2014 » Декабрь » 29 » Як відремонтувати ноутбук
23:53
Як відремонтувати ноутбук

Користувачі діляться на дві основні групи: на тих, хто воліє ноутбуки і тих, хто залишається вірний персональним комп'ютерам. Ноутбук, безсумнівно, перевершує свого старшого товариша в чому - він мобільніше, компактніші і в той же час відповідає всім вимогам: від роботи з текстом до сучасних ігор.

Але є тільки одне «але»: ноутбук набагато складніше відремонтувати. Його запчастина не можна зняти і оглянути самому, що цілком припустимо при ремонті ПК. Тому до ремонту ноутбука необхідно підходити з особливою серйозністю і увагою.

Професійний ремонт ви отримаєте тут: ремонт ноутбука киев.
Швидкий та якісний ноутбуків за доступною ціною.

Де можна відремонтувати ноутбук?

Варіантів того, куди можна звернутися для ремонту ноутбука, насправді, безліч. Можна викликати майстра додому - оголошень в газетах та інтернеті про подібного роду послугах безліч. Можна звернутися в будь-яку майстерню, які можна зараз знайти буквально на кожному розі, можна навіть спробувати полагодити ноутбук самому.

Звичайно ж, найкращим і найбільш безпечним вибором буде майстерня, в якій вашим ноутбуком займуться професіонали. В ідеалі, це має бути брендовий сервіс-центр. Тільки тоді ви зможете бути впевнені, що отримаєте свій ноутбук відремонтований і в повній цілості.

Якщо вам потрібно здійснити ремонт в найкоротші терміни, ви також можете звернутися в спеціальні майстерні, які пропонують саме терміновий ремонт ноутбуків.
Як відремонтувати клавіатуру ноутбука?

Найчастіше клавіатура виходить з ладу через потрапляння на неї рідин. Якщо з вашою клавіатурою сталося саме це, постарайтеся ліквідувати наслідки в самий найближчий час. Вимкніть живлення ноутбука. Відразу ж протріть її вологою ганчірочкою або серветкою, якщо це було щось солодке (чай, кава), після чого обов'язково просушіть. Після цього залиште клавіатуру для повного висихання, не варто поспішати, краще дати їй просохнути близько доби, щоб уникнути будь-якого ризику. Якщо після цього клавіатура не запрацювала, доведеться зняти всі клавіші і перевірити доріжки між ними на поліетиленовій платі.

Головне - запам'ятайте, працювати з клавіатурою слід дуже акуратно, інакше ви можете пошкодити важливі елементи, після чого відновити її буде практично неможливо.
Як відремонтувати акумулятор ноутбука?

Якщо з часом ваш ноутбук починає розряджатися все швидше і швидше, ймовірно, «захворів» його акумулятор. Не поспішайте викидати свій ноутбук або бігти за новою батареєю, спочатку спробуйте відновити батарею.

Батарея для ноутбука найчастіше нерозбірна, але її можна акуратно відкрити, використовуючи канцелярський ніж, наприклад. При цьому будьте акуратні, можна пошкодити дроти. Спробуйте розрядити повністю акумулятори, підключивши до них лампочку, а потім повністю зарядити. Така «дефибрилляция» повинна оживити батарею на вашому ноутбуці і дозволити йому ще якийсь час працювати без заміни акумуляторів.

Просмотров: 1066 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz