Четверг, 18.04.2024, 12:34
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июнь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Июнь » 27 » Як вибрати витяжний вентилятор для ванної
00:29
Як вибрати витяжний вентилятор для ванної

Витяжний вентилятор у ванній допомагає позбутися від вологи, яка, утворюючи на поверхнях конденсат, що завдає шкоди всім наявним в кімнаті предметів. Сьогодні таких пристроїв тьма, так що ми вирішили поділитися з вами секретами того, як правильно вибрати витяжний вентилятор для ванної.

Витяжний вентилятор для ванної
... необхідно відзначити, що всі витяжки при роботі потребують великої кількості свіжого повітря, тому про це слід подбати ще д того, як купити витяжку. Для цієї мети, встановлюючи двері у ванну, потрібно обов'язково залишити знизу зазор між нею і підлогою, не менше 2 сантиметрів. Якщо ж двері буде виготовлена з ПВХ, то зробити його буде вкрай важко, так що потрібно обладнати в двері спеціальний клапан, що забезпечує приплив повітря в кімнату.

Критерії вибору витяжного вентилятора

До того як придбати витяжний вентилятор, ви повинні врахувати деякі фактори. Власне, їх дві:

1. Продуктивність пристрою, тобто, об'єм повітря, який він перекачує протягом певного часу.

2. Рівень шуму, який створюється витяжкою при роботі.

До речі, про продуктивності. При виборі того чи іншого вентилятора ви повинні враховувати, в першу чергу, ту продуктивність, яка необхідна для вашої ванної кімнати. Її вимірюють в кубометрах за годину.
Замовляйте витяжний вентилятор дешево тут: вентиляционные системы vents.

Як виміряти продуктивність вентилятора

витяжний вентилятор для ваннойДля вимірювання продуктивності під конкретну кімнату. Для цього необхідно виміряти її обсяг і помножити його на кількість повних замін повітря, які вам потрібні. Це кількість чітко регламентується і для ванної кімнати воно повинно становити від п'яти до восьми разів на годину. Таким чином, для стандартної кімнати ванна/санвузол, площа якої становить 7 квадратних метрів, а висота стін 2.4 метра, загальний обсяг складе 17 кубічних метрів. Продуктивність вентилятора для такої кімнати буде становити 100-130 кубічних метрів на годину.

Якщо вентилятор буде встановлений більш потужний, ніж потрібно, то вас чекає сильний шум і постійні протяги. А ось якщо продуктивність буде недостатньою, то і ефективність системи буде відповідною, і всі ваші витрати на установку виявляться марними.

Витяжний вентилятор для суміщеною ванною кімнати

витяжний вентилятор для ваннойЕсли ваша суміщена ванна кімната має велику площу (дев'ять-десять квадратних метрів), то єдиний встановлений вентилятор буде малоефективний, навіть якщо його продуктивність відповідає об'єму кімнати. В такому випадку ви повинні будете встановити кілька менш потужних вентиляторів, які встановлюються в місцях утворення пари (в першу чергу, це ванна або душова кабінка).

Щодо потужності витяжки, то для ефективної роботи вам буде цілком достатньо 30-50 м3/год. А якщо у вас є, приміром, ванна-джакузі, потужність в такому разі потрібна в 10-150 м3/ч.

Просмотров: 517 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz