Четверг, 25.04.2024, 22:32
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 1 » Як вибрати умивальник у ванну кімнату
00:06
Як вибрати умивальник у ванну кімнату

Якщо у вашій ванній кімнаті вже не одне десятиліття встановлена стара сантехніка, варто задуматися про капітальний ремонт. Почніть з раковини. Зміна дизайну раковини не тільки оновить зовнішній вигляд вашої ванної кімнати, але і доставить приємні клопоти під час її покупки. Дизайнери сантехнічного обладнання зі своїми ідеями дизайну раковин просунулися далеко вперед.
В даний час у вас є можливість вибрати раковину для вашої ванної кімнати з будь-якого матеріалу. Крім того, надається широкий вибір дизайну раковин з різним діапазоном вартості. Якщо ви хочете придбати раковину в економ-стилі, варто звернути увагу на навісну раковину на кронштейнах.
Позитивне якість такої раковини в тому, що її корпус зроблений з товстого добротного порцеляни, який відмінно протистоїть вологості, поверхня його не тріскається, як це часто трапляється з фаянсовими раковинами. Гарний сифон вдало доповнить таку раковину, і ваша ванна кімната придбає стильний і закінчений вигляд.
Замовляйте умивальники тут: Santehshop.kiev.ua.
Як вибрати умивальник у ванну кімнату
На сьогоднішній день, на ринку сантехніки є можливість вибрати раковини з так званих «мойдодиров». Це такий вид раковин, в яких є вбудована тумба з поличками, куди можна розкласти порошки, засоби для чищення та інші дрібниці, необхідні для ванної кімнати. При виборі такої раковини слід звернути особливу увагу на матеріал, з якого зібрана тумба.
В основному застосовують вологостійку ДСП або МДФ. Щоб продовжити термін експлуатації, виробники встановлюють на поверхні тумб вологостійке покриття. Існують більш складні «мойдодири», у них є власна корзина для білизни. Зазвичай такі «мойдодири» доповнюють дзеркала різних розмірів.
Вибираючи модель раковини для своєї ванної кімнати, подивіться «раковини - тюльпани». Подібна раковина складається з чаші і спеціальної порцелянової «ніжки», яка підтримує мийку. Усередині порцелянової «ніжки» встановлюються всі сантехнічні комунікації. Така раковина у вашій ванній кімнаті буде вельми до речі через свою практичності, а її зовнішній вигляд буде відрізнятися строгою красою.
На сантехнічному ринку є недорогі моделі «раковин - тюльпанів», у яких відсутня задня стінка. Такі раковини створені для економії ваших коштів, оскільки при установці «тюльпана», дизайн ванної кімнати не псується, а вартість цієї моделі істотно нижче. Зазвичай раковину так щільно встановлюють до стіни, що відрізнити її від повноцінного «тюльпана» стає неможливо.

Просмотров: 545 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz