Пятница, 19.04.2024, 03:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Май » 12 » Як вибрати УФ-лампу для манікюру?
19:31
Як вибрати УФ-лампу для манікюру?

Для ідеального стану гелю або гель лаку на нігтях просто необхідна УФ-лампа. Саме з її допомогою можна максимально швидко висушити матеріали, які наносяться на нігті. Але так хочеться вибрати дійсно хорошу лампу, яка прослужить багато часу і буде дуже зручною в роботі під час манікюру або педикюру. Все ж вибрати лампу просто, досить запам'ятати кілька слушних порад.

Сьогодні придбати багато товари можна і через інтернет, на сайті: https://foras.com.ua.  Перед покупкою потрібно вирішити як часто буде використовуватися лампа, чи буде вона для домашнього користування чи стане робочим інструментом для майстра манікюру. Існують лампи з люмінесцентними лампочками і зі світлодіодними LED лампами. Але віддаючи перевагу останньому варіанту потрібно розуміти, що підходять такі моделі не для всіх видів гелів і лаків, а тільки для LED-активних.

Придбати всі необхідні інструменти можна на https://foras.com.ua. підбираючи найкращі і якісні. Тут можна знайти абсолютно все, що стосується догляду за нігтями. Крім цього, є можливість розглянути всі супутні матеріали. Зручний каталог, великий асортимент, приємні знижки та акції, допоможуть не просто купити необхідний товар, а ще й заощадити. Швидка доставка і максимально якісне обслуговування тільки допоможуть отримати свій товар швидше.

Для домашнього користування найчастіше вибирають недорогу лампу. Для цього цілком підійде модель з лампою потужністю 9 Вт. А ось для професійного використання краще вибирати більш потужні варіанти з лампами в 36 Вт і більше. Якщо доводиться працювати з різними матеріалами, можна вибрати модель з комбінованими лампами, що дозволить заощадити.

Можна підібрати лампу з додатковими функціями у вигляді вентилятора або таймера. Перед покупкою обов'язково перевірити працездатність і цілісність. Також бажано вибирати лампу з дзеркалами всередині. Завдяки цьому нігті будуть сохнути більш рівномірно. Розмір теж може мати значення. Адже є досить великі моделі ламп, де можна вільно сушити відразу обидві руки.

Не варто поспішати з покупкою. Необхідно уважно розглянути, визначитися з функціональністю і вартістю лампи. Тільки в такому випадку вийде придбати дійсно якісну модель, яка прослужить тривалий час, виконуючи свою роботу.

Просмотров: 409 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz