Пятница, 29.03.2024, 18:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 12 » Як вибрати туалетну воду
00:22
Як вибрати туалетну воду

Всім нам хочеться бути чарівними. Зовнішність, одяг і, звичайно, парфум. Як же вибрати для себе той аромат, який би підкреслював достоїнства, створював навколо нас ореол і залишив незабутнє післясмак. Вибирати туалетну воду потрібно в спокійній обстановці, взяти ті, які більше сподобалися і бризнути ними на чисту шкіру.

Краще навіть не робити вибір в цей же день, можна прийти додому, прислухатися до нового аромату, наскільки вам з ним комфортно, тільки на папірець тестер при виборі води орієнтуватися не варто. Так як у аромату є верхні, середні і нижні ноти, ви повинні зрозуміти чи сподобаються вам останні. Існує поняття, що туалетну воду потрібно вибирати виходячи з віку, стилю і суспільного становища.

Як вибрати правильно туалетну водуЦітрусовие, квіткові і морські підійдуть молодим, динамічним і спортивним натурам. Деревні, шипровие, східні для жінок елегантних в самому розквіті років. Звичайно ж, важливо саме ваше перевагу, зайшовши в магазин, можна послухати три-чотири аромату і так далі. А потім вибрати для себе найбільш актуальний.

Чоловічу туалетну воду можна замовити тут: мужская туалетная вода. Висока якість та доступні ціни.

Не тільки жінки є прихильницями різних ароматів. Чоловіки теж бажають виділятися. Часто ми стикаємося з проблемою, яку туалетну Як вибрати правильно туалетну воду для мужчіниводу вибрати для чоловіка. Почнемо з азів. Парфуми для чоловіків повинна розкрити характер власника. Владному і сильному підійде туалетна вода з різким запахом, а романтику - свіжий і легкий аромат або вода з не дуже густим запахом і ароматом.

Чим краще ви знаєте чоловіка, тим простіше вибрати для нього аромат. Розробляючи каталоги Оріфлейм, фахівці вибирають моделі такого типажу, який аромат представлений. Це вже готова підказка для вибору туалетної води. Одне але, в наш час на ринку парфумерії нерідко можна виявити підробку, як же відрізнити якісну туалетну воду від неякісної.

Як вибрати правильно чоловічу туалетну водуВо-перше, туалетну воду потрібно купувати у фірмових магазинах. Уважно розглянути упаковку, всі написи повинні бути чітко надруковані. На упаковці обов'язково повинен бути присутнім штрих-код. Справжній виробник обов'язково вкаже процентний вміст алкоголю в виробі, жіночому від 6 до 15 відсотків, в чоловічому близько п'яти.

Флакон оригіналу рівний, без кульок повітря і вкраплень, повинна бути вказана ємність, відповідна написи на упаковці. Наявність сертифікат відповідності обов'язково. Його ви маєте право вимагати. На сертифікаті повинна стояти «жива» друк. Ну і, звичайно, найпростіше і важливе, якщо поставити туалетну воду в холодильник і рідина помутніє - це підробка.

Просмотров: 590 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz