Суббота, 27.04.2024, 06:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 15 » Як вибрати термометр
21:53
Як вибрати термометр

Хто не знає, як користуватися ртутним градусником? Звичайно, всі знають, адже з ним ми провели наше дитинство. Зараз в аптеках пропонується широкий вибір різних градусників - електронних і навіть інфрачервоних. Вони вважаються більш безпечними, тому що ртутний градусник може розбитися, ртуть розсипатися, а це дуже шкідливо для нашого здоров'я. А електронні термометри можна упускати і нічого їм не буде.

Так чому ж ми раніше дорожимо старим ртутним градусником? Вся справа в довірі. Вважається, що електронні термометри неточно вимірюють температуру, що ртутні в цьому питанні надійніше. Давайте розберемося, чи це так.

Порівняно з ртутними, електронні термометри дійсно демонструють меншу точність, але, на жаль, це пов'язано тільки з недобросовісністю виробників. Взагалі при похибці градусника більш, ніж на 0,1 градуса ви маєте повне право здати його назад в аптеку унаслідок неналежної якості. Але все-таки, купуючи електронний градусник, не економте. Електронний прилад не може бути дешевим.

Стаціонарний термометр можна замовити тут: термометр купить Украина.

Крім того, однією з причин, по якій електронні термометри можуть мати неточні показання - це подсевшая батарейка. Слідкуйте за цим.

Більш швидко і, не торкаючись до шкіри, можуть виміряти температуру інфрачервоні термометри. Але їх показання можуть дуже серйозно відрізнятися від дійсності. Тому навряд чи варто зупиняти свій вибір на цій новинці наукової думки.

Всупереч розхожій думці, ртутні термометри теж можуть брехати. Це відбувається у випадках, коли ви упустили градусник. Навіть якщо він не розбився, то ртуть у ньому розшарувалася, і його свідчення більше не відповідають дійсності.

І все-таки навіть лікарі віддають перевагу градусникам ртутним, а вони знають в цьому толк. Тому, якщо у вас вдома є ртутний градусник, то бережіть його. Він і в свідченнях надійніше, і електрики не вимагає, і від батарейок не залежить.

Просмотров: 651 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz