Четверг, 25.04.2024, 03:55
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 12 » Як вибрати татуювання
22:14
Як вибрати татуювання

Немає певних правил для вибору татуювання.

Однак є деякі рекомендації, істотно полегшують створення нових татуювань.

Людина звертається до майстра з вже наявним бажанням, яку татуювання він хоче зробити.

Рекомендується приносити з собою різні зображення, приблизно відображають, що чоловік хотів би побачити у результаті на тілі.

Приблизна картинка може дещо відрізнятися від ідеального зображення, що хотілося б бачити в підсумковому результаті, в такому випадку майстер може допомогти завершити зображення, враховуючи побажання клієнта.

Коли клієнт хоче отримати унікальне зображення, то майстри беруться за створення індивідуальних проектів.

Тут необхідно врахувати, що для створення індивідуальних ескізів потрібно багато часу і певних зусиль. У процесі створення індивідуального проекту майстер буде просто переробляти завдані клієнтом начерки. На розробку індивідуального проекту буде потрібно значний час.

Замовити татуювання можна в салоні тут: nirvana-tattoo.com.ua

Для великих і середніх малюнків час створення ескізів може займати кілька тижнів. Певна тривалість роботи обумовлена необхідністю вивчити тему малюнка, а так само кропотливостью самого процесу прорисовывания ескізу.

Крім того, у майстра є ще й інші клієнти.

Клієнти, охочі отримати маленьку татуювання, повинні розуміти, що малюнок, який добре виглядає на папері, може абсолютно не підійти для створення татуювання.

Чим менше зображення татуювання, тим легше воно має виглядати на папері. Олівцем або чорнилом можна намалювати тонкі лінії, які тату-машина не зможе відтворити.

Однак якщо клієнту подобається саме таке зображення, то майстер може збільшити татуювання, внести деякі корективи в ескіз, зменшуючи кількість дрібних деталей.

Таким чином, майстер може доопрацювати потрібне зображення, і в той же час зробити його бажаного розміру.

В теорії татуювання можна робити на будь-якому місці тіла, проте на деяких місцях наносити татуювання дещо простіше, ніж на інших.

Досить просто робляться татуювання на спині і сідницях, тобто на тих місцях, де шкіра досить щільна і не заважають кістки. На таких місцях розташування кісток і структура шкіри краще всього підходять для зображення.

Значно складніше нанесення татуювання на фаланги пальців рук і ніг, там, де немає рівної поверхні, шкіра тонка і близько розташовані кістки.

В даному випадку складність пов'язана з нерівністю поверхні і особливостями шкіри на цих частинах тіла.

Просмотров: 480 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz