Четверг, 25.04.2024, 05:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Май 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Май » 7 » Як вибрати смартфон - поради фахівців
00:02
Як вибрати смартфон - поради фахівців

Ви плануєте покупку телефону, але покладатися на люб'язність і знання консультанта, як і на виключно зовнішній вигляд пристрою, не бажаєте? Тоді пропонуємо вам прочитати кілька порад перед покупкою телефону.

Якщо у вас немає переваги серед більш ніж двох десятків виробників сучасних смартфонів і ви в невизначеності, давайте визначимося, які функції вам потрібні для комфортного користування пристроєм.

Для цього звернемо увагу на зовнішній вигляд, дизайн, розмір дисплея. Зараз дуже популярні флагманські смартфони, не завжди вміщаються в руці. Якщо вам краще дзвонити, то вибирати 6-дюймовий пристрій все-такі не варто. Але воно буде до речі, якщо смартфон вам потрібен більше для серфінгу в інтернеті, а планшет - на увазі будь-яких причин - носити незручно або немає можливості купити його.

З приводу дизайну радити, в общем-то, нічого, це справа виключно персонального смаку. Хтось любить тонкі телефони прямокутної форми, хтось трохи товщі, з закругленими кутами, з окремо виділеною кнопкою Home або сенсорної. Традиційних кольорів або щось яскравішою. В даному випадку орієнтувати належить виключно на свій смак.

Топові смартфони за доступними цінами ви знайдете на сайті: www.ru-mi.com/smartphones/xiaomi-mi5/. Xiaomi Mi5 на 128 GB. Теперь це реальність. Поспішайте, кількість смартфонів обмежена.

Вибір смартфона

Операційна система. Найпопулярніших на сьогоднішній день три - Android, iOS, Windows Phone. Причому саме в такому порядку. Яка зручніше - питання спірне. Знову ж на любителя. На вдаючись в виняткові подробиці, поклавши руку на серце, можна сміливо заявити, що всі вони працюють дуже пристойно. І людині, далекій від технічних нюансів, різниця може бути взагалі не помітна. Але серед споживачів лідирує все-таки Android, можливо це пов'язано з тим, що iOS стоїть на iPhone, відомі своїми високими цінами і доступні далеко не всім. Android же відмінно працює і на бюджетних версіях. Його безперечним плюсом є швидка закачування додаток, в тому числі і безкоштовних, через сервіс Google Play. Це дозволить зробити смартфон більш функціональним. Серед мінусів - ці самі додатки досить швидко садять акумулятор, видаляються не до кінця і можуть довантажити. Через що пристрій може почати глючити.

Windows Phone 8 - розробка Microsoft. Також дає можливість завантажувати різні додатки через всякого роду сервіси. З нею ми можете створювати спеціальні програмні розділи, куди і завантажувати вибрані додатки.

Існує ще ряд операційних платформ для смартфонів, створених під певного виробника, наприклад, ОС Bada для Samsung, MeeGo для Nokia, OS Asha для Nokia.

С'емность акумулятора. Найчастіше застосовувати на смартфонах практику виймання акумулятора, якщо телефон зробив висновок, немає. Тому можливість виймання батарейки грає другорядну роль. В середньому, життя телефонного акумулятора складає три роки. Люди ж найчастіше, за статистикою, міняють гаджети раз в два роки, тому особливо хвилюватися, що доведеться міняти батарею не варто.

Найчастіше пристрої з незнімними акумуляторами тонше інших, що виглядає дуже навіть непогано.

Динаміки. Звук не повинен дратувати оточуючих гучністю, а й тихим теж бути не повинен. Уважно послухайте, щоб він був чистим, без "хрипів" і деренчання. Не купуйтеся на маркетингові ходи типу стереозвуку з динаміків. Музику ви навряд чи будете слухати через них - для цього існують навушники. Так що краще зосередитися на якісному виборі їх.

Наявність / відсутність фронтальної камери. Опція, за яку ціну на пристрій можу трохи накинути. Вона часто поступається за якістю звичайного телефонного камері і призначена для відеорозмови, розмов по скайпу і зйомки себе коханого для поновлення Instagram. Якщо всі ці функції вами задіяні, значить, придивіться, щоб маленька цяточка була присутня на дисплеї.

Кількість мегапікселів камери. Тут теж поле для міфів неосяжно. Вважається, чим більше МП, тим камера крутіше. Але у самого нового iPhone їх всього 8, при цьому вона вважається мало не найкращою серед всієї подібних пристроїв. У флагманського НТС ультрапікселя всього 4. І вона аж ніяк не поступається iPhone. Так що цифри - знову-таки виверт. А щоб напевно - зробіть знімок. Якщо його якість вас влаштовує, значить питання знімається.

LTE. Ще одна абсолютно даремна функція на території Росії і пострадянських країн (технологія удосконалення передачі мобільних даних), яка просто не працює. При цьому маркується як суперкорисна штука. При цьому, хоч і з невеликою, але накруткою в ціні смартфона.

Матриця дисплея. Це дійсно важливий параметр. Але який з існуючих варіантів вибрати, точно не скаже ніхто. Серед зовсім непоганих варіантів - Retina від Apple, Super LCD, IPS, AMOLED. А ось від TFT, TN або LCD радять відмовитися. У них погані кути огляду і дуже погана видимість дисплея на сонці.

Потужність процесора. Тут і дитині зрозуміло, що чим він потужніший, тим більше можливої ​​надає ваше пристрої, в тому числі, і грати в більш серйозні ігри. Для цього вам пораджу 4-х або 8-ядерні процесори. Які не кращим чином позначаються на витримці акумулятора. Тобто ви зможете грати, але недовго. Компромісний варіант - 2, ну, максимум 4 ядра.

Пам'ять. Тут же знову грає роль, на що ви робите акцент у користуванні смартфоном. Якщо на музику, фото і відео, то її за логікою потрібно більше. Сучасні пристрої йдуть з 1-2 ГБ вбудованої пам'яті, іноді навіть три. Виробники намагаються всіма можливими способами розширити "простір", надаючи, в тому числі, слоти на карт пам'яті.

Ще один спосіб перевірки якості. Пропонуємо вам ще один цікавий спосіб визначитися з виробником і моделлю телефону, якщо ви загубилися серед варіантів. Витратьте 15 хвилин часу на вивчення найбільш типових поломок серед телефонів і, власне, вартість їх ремонту. Ціну на ремонт телефону ви можете дізнатися, наприклад, на сайті сервісного центру "Ремфон". Там же ви дізнаєтеся і про слабкі і сильні місцях різних пристроїв.

Ремонт телефонів - вірніше його вартість - не менш важливий показник. Звичайно, добре, якщо він вам не знадобиться. Але ніхто не застрахований від падіння пристрою, попадання вірусу, збою програмного забезпечення і залипання найбільш часто респонденти користуються послугами кнопки. Так що подбайте про це краще заздалегідь за допомогою "Ремфон", раз ви вважали за краще конкретний підхід до вибору нового смартфона.

Просмотров: 704 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz