Пятница, 29.03.2024, 10:16
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 25 » ЯК ВИБРАТИ СКЛОПАКЕТ
02:32
ЯК ВИБРАТИ СКЛОПАКЕТ

Найважливіша і об'ємна частина металопластикового вікна це якісний склопакет.

Вибирати склопакет для металопластикового вікна потрібно за принципом функціональності. Тому ви повинні завжди чітко розуміти, яку функцію він виконує.

теплоізоляція

Якщо склопакет повинен виконувати теплоізоляційні функції, зверніть увагу на кількість камер. Камера в склопакеті є вільний простір між стеклами, заповнений інертним газом або сухим повітрям. Найпростіший і недорогий варіант це одинарний, або як часто говорять однокамерний склопакет. Він виконаний з 2 стекол, що утворюють єдину камеру.

Такий вид забезпечує найменшу теплоізоляцію, але для кращої теплоізоляції більше підходить двокамерний склопакет, він виконаний з 3 стекол. Щоб максимально посилити теплоізоляцію, зупиніть вибір на трикамерному склопакеті, що складається з 4 стекол. Пам'ятайте про те, що склопакети з камерами більше трьох не виробляють, в іншому випадку вони були б дуже важкими і кріпильний механізм стулок вікна зношувався б дуже швидко.

Такі конструкції використовують для різних кліматичних умов. Трикамерні склопакети не бояться суворого клімату, але в середній смузі їх застосовують вкрай рідко. Для будинків і квартир, розташованих в помірному кліматичному поясі використовують подвійні склопакети, це забезпечує тепло в зимовий період часу.

Замовляйте склопакети тут: Izolux. Висока якість за доступними цінами.

Однокамерні склопакети це найкраще рішення для дому в районі середньої смуги, особливо або якщо балкон засклений і приміщенні гарне опалення.

Щоб поліпшити теплоізоляцію можна використовувати спеціальні скла, крім того, в склопакети можуть бути встановлені різні за призначенням і показниками скла. Хорошими теплоізоляційними властивостями володіють енергозберігаючі скла, вони відрізняються за типом і вартості. Принцип їх функціонування однаковий, на них наноситься шар тонкої металевої плівки, здатної відбивати всередину приміщення тепло і не пропускати його назовні.

Використання такого скла в кілька разів підсилює теплоізоляційні показники обраного склопакета. Можна сказати, що одинарний пакет з одним енергозберігаючим склом анітрохи не поступається по теплоізоляції двокамерному аналогу з простими стеклами.

шумоізоляція

Властивості вікна не пропускати звуки з вулиці має важливе значення для комфортного проживання в будинку або квартирі. Ефект шумоізоляції буде досягнуто завдяки збільшенню числа камер в склопакеті. Навіть за вікном з одинарним склопакетом буде тиша, коли вікна закриті.

Але якщо вікна виходять на вулицю з великим потоком транспорту, правильним рішенням буде установка двокамерного склопакета. Це забезпечить максимальний комфорт, особливо якщо ви живете на першому поверсі.

Просмотров: 597 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz