Пятница, 29.03.2024, 17:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 22 » Як вибрати сережки для дівчинки
16:10
Як вибрати сережки для дівчинки

серьги

Проколювання вушок сьогодні не є проблемою - послуга популярна, доступна і виконується на належному санітарно-гігієнічному рівні, а сама процедура практично безболісна. У зв'язку з цим і вік маленьких модниць, мочки яких прикрашають блискучі сережки, значно знизився. Якщо раніше для проколу вух дівчинці 7-10 років і старше, потрібно було «дозріти», налаштуватися і прийняти вольове рішення «трохи потерпіти», то сьогодні маніпуляцію проводять зовсім малятам у віці від декількох місяців до декількох років.

Як це робиться?

Дірочки роблять блискавично, спеціальним степлером (пістолетом) зі вставленої в нього стерильною сережкою-цвяшком з медичного сплаву, яка не окислюється, не викликає алергію, прискорює загоєння ранки. Головне, що все робиться одночасно - прокол, втягання і застібання сережки - на все про все частки секунди, дитина більше лякається клацання, ніж укольчик. Після проколу, потрібно буде певний час пообрабативать ранку спеціальними антисептиками, а після повного загоєння вже можна замислюватися і про зміну аксесуара на дорожчий і привабливий - золоті сережечки.

Правда є багато батьків, які залишають в вухах дівчаток медичні гвоздики на перші кілька років і в цьому є своя логіка.

по-перше, вони перевірені - вушко не запалені, не почервоніє;
по-друге, дуже симпатичні - різнокольорові камінці можна підібрати під очі, купити ще пару для зміни за настроєм;
по-третє, вони абсолютно недорогі, що важливо;
по-четверте, мають надійний замок, зручні, не тиснуть, не чіпляються;
по-п'яте, якщо загубляться (згадайте про майбутню школі), зовсім не страшно і не шкода.

А золоті все одно краще

І з цим не посперечаєшся, особливо дивлячись на сучасне пишність і розмаїтості # 1079; ие дитячих моделей сережок - http://gold24.ru/products/detskie-ser-gi - котики, метелики, мультяшні герої, апетитні фруктики і ще маса всього дивного. Такі вироби завжди були, є і будуть ідеальним подарунком для донечки, онучки, племяшкі або хрещениці. Головне зробити правильний вибір і ось його основні правила.

Що стосується форми, то основний елемент декору не повинен бути більшим, мати гострі кромки або камені, різні деталі, за які будуть чіплятися волосся, одяг.
Вага - мінімальний, щоб ніжні мочки чи не деформувались, що не відтягнулися.
З камінчиками завжди красивіше, але вони повинні бути посаджені не так на клей, а затиснуті вусиками.
Застібка. Найнадійніший - англійський замок, але сережки часто не прокручуються. Французька петелька - дуже зручна, делікатно тримає сережку у вушку, не тисне під час сну, але у недоброякісних виробників може розщіпатися. Кільця - надійні і зручні, але зовсім скромний дизайн. Пуссети (гвоздики) на завинчивающейся застібці - один з найоптимальніших варіантів, ніколи не розстебнути, є дуже гарні модельки, не тиснуть. Правда, якщо крихітна частина застібки впаде, є ймовірність не знайти.
Також потрібно звертати увагу, щоб зазор застібки відповідав ширині мочки вушка, тоді ваша красуня напевно буде довго і з задоволенням носити такий дорогий, нехай і традиційний, але завжди бажаний подарунок.

Просмотров: 632 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz