Пятница, 26.04.2024, 20:49
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 17 » Як вибрати протеїн?
14:44
Як вибрати протеїн?

У багатьох людей з активною життєвою позицією часто виникає питання: «Який протеїн найкраще підійде для щоденного застосування?».
Природно, що вибір варто зробити на користь білка, який засвоюється в організмі поступово. Завдяки цьому поживні речовини надходять цілодобово, це сприяє підвищенню працездатності і швидкому відновленню після спортивної діяльності. Безперервно в організмі здійснюються різні будівельні процеси, тому так необхідні амінокислоти в достатній кількості. Адже саме вони виступають будівельним матеріалом. Якщо організму не вистачає даних речовин, то він заповнює прогалини завдяки матеріалу з м'язів. Отже, для підвищення ефективності тренувань, потрібно подбати про свій раціон харчування і включити в нього достатня кількість білкової їжі, щоб амінокислоти надходили в організм цілодобово. Ддя цього необхідно замовити протеїн, що б Ваша м'язова массса не тільки не падала а й постійно увелічвается.

Рекомендую замовити протеин гадяч тут: http://sport4life.com.ua/g7760899-protein. Висока якість за доступною ціною.

Види протеїнів
Одним з довгограючих протеїнів є казеїн. Завдяки йому можна захистити м'язи від перевантажень. Його можна знайти в будь-якому магазині спортивного харчування. Ціна казеїну не висока, а ефект від нього вражає.

Також варто виділити сироватковий протеїн. Всім відомо, що наш організм навіть під час відпочинку не перестає трудитися (відновлює волосся, шкіру, м'язи і т.д.). Це супроводжується постійним витратою амінокислот. Тому, щоб підтримувати в організмі достатній рівень даних елементів в будь-який час доби, рекомендується застосовувати сироватковий протеїн. Він діє швидко і ефективно. Найкраще застосовувати даний препарат після фізичних навантажень, адже він сприяє відновленню сили. До переваг сироваткового протеїну також відносять високу біологічну цінність, гарну швидкість засвоєння і надання позитивного впливу на зростання м'язової маси.

Існує також соєвий, яєчний і молочний протеїни. Кожен з них характеризується певною біологічною цінністю. Більш цінним джерелом білка є казеїн. Саме він найбільш популярний. Соєвий, яєчний і молочний протеїни в основному використовуються як додаткові компоненти в протеїнових коктейлях. Значним недоліком молочного білка вважається наявність в ньому невеликої кількості жирів і вуглеводів. Однак, якщо вам не принципово кількість споживаних вуглеводів, то такий препарат цілком годиться для споживання.

Просмотров: 498 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz