Четверг, 25.04.2024, 00:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Сентябрь » 3 » Як вибрати профнастил
22:47
Як вибрати профнастил

Профнастил - це економний і функціональний будівельний матеріал, сприятливий для безлічі будівельних робіт. Через його високої міцності і довговічності профнастил вважається бездоганним будівельним матеріалом для покрівель, фасадів та переборок. Заборний профлист широко пользуют для облицювання фасадів і огорож, а з покрівельного профнастилу стелять надійну, довготривалу дах.
Профнастил застосовуватися в будівництві та реконструкції житлових, торгових, промислових і сільськогосподарських приміщень, складів і навісів.
Рекомендую обирати його тут: профнастил Киев купить.
Ринок будівельних матеріалів Миколаєва пропонує клієнтам великий діапазон економічно вигідного профільованого залізного настилу С10 в безлічі кольорах. Багатий вибір товщини листа і рельєфу профлиста збільшують вірогідність відшукати бездоганне рішення для всякого плану реконструкції або будівництва.
Профлист -це гофрований сірий лист з поздовжнім профілем різної форми. Синусоїдальні і трапецієподібні гофри надають системі фортецю і жорсткість. Покрівельний профлист, приміром, без праці витримує людини і не деформується, та й сніжні зими йому не страшні.

За формою і товщині профлист ділиться:

- Заборний профлист з висотою рельєфу до 20 мм. Найчастіше його використовують для обробки внутрішніх стінок в будівлях. Він робиться з більш делікатного залізного листа і економічніший.

- Профлист для покрівлі проводиться з висотою рельєфу більше 20 мм, що дає йому величезну стабільність на прогин і фортецю. Крім прямого призначення він підійде для будівлі огораживаний, ангарів і навісів.

- Несучий профлист виробляють з товстих листів сталі. Висота хвилі від 45 мм надає йому супер високу жорсткість і дозволяє витримувати гігантські навантаження. Більш цілеспрямовано його використовують для таких будівельних робіт, як ангари, великовантажні контейнери, цеху, гаражі, а також для облицювання фасадів, огорож і покрівель.

Для кращого збереження профлист, як правило, покривають різними захисними покриттями:
- Цинкове (саме економне, але не досить довговічне)
- Поліестерове
- Поліестерове з додаванням тефлону
- Покриття ПВХ
- Полівініліденфторид (ПВДФ)

Просмотров: 820 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz