Суббота, 20.04.2024, 09:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Март » 15 » Як вибрати правильний вентилятор?
22:44
Як вибрати правильний вентилятор?

Зрозуміло, що вентилятор створений для поліпшення циркуляції повітря, а також створення комфортних і затишних умов у будь-якому приміщенні. За останні роки дане обладнання пройшло значну модернізацію, за рахунок чого робота тепер безшумна, а сама техніка не така величезна.
При виборі вентилятора в першу чергу ми повинні звернути увагу на його призначення, тобто де і для чого ми його будемо використовувати. Існує функція витяжного пристрою, яка, в свою чергу, дозволяє створювати стійку циркуляцію повітря в будь-якому приміщенні, а також видаляти гаряче тепло, усувати неприємні запахи, пар або навіть пил. Ось такі обладнання найкраще застосовувати у ванних кімнатах, туалетах і на кухнях, а також в гаражах або невеликих майстерень.
Далі ми повинні визначитися з потужністю. Якщо маємо справу з витяжним вентилятором, то потрібно перевірити і наявність тяги, особливо якщо це приточно вытяжная установка. Потрібно піднести запальничку або свічку до душника. У разі якщо полум'я відхиляється, то тяга цілком хороша, а якщо ні - тоді потрібно вибирати потужний прилад. Головне не перестаратися, так як від дуже потужного устаткування постраждає спокій сусідів, адже все, що видме пристрій, потрапить до них.
Э також даховы кондиціонери (або руфтопы) - це моноблочна кліматична система з повітряним охолодженням конденсатора, призначену для монтажу на покрівлі будинку. Руфтопи використовуються для кондиціонування та вентиляції великих торгових центрів, спортивних споруд, конференц-залів, тобто великих приміщень з спільним дахом.
Обирати кондиціонер зручно в інтернет магазині ventbazar.ua. Тут є зручний пошук та сортування, а також великий вибір продукції у якій легко знайти те, що потрібно саме вам. Та і ціни не кусаються.
Також потрібно знати, що при виборі вентилятора для кімнати потрібно звернути увагу на ряд аспектів, таких як:

Розмір лопатей і потужність. Якщо ми говоримо про настільний вентиляторі, то діаметр лопатей може бути невеликим, тому що потік повітря буде спрямований прямо в обличчя поруч сидить людині.
Вибір же підлогового вентилятора залежить виключно від обсягу кімнати, в якій буде відбуватися установка. Тут часто лопаті в 1,5-2,5 рази більше, ніж у настільного. При покупці варто уточнювати, чи достатня буде та чи інша потужність стосовно для позначеної кімнати.
Рівень шуму. Для спальних і дитячих кімнат такої не повинен перевищувати 28-30 дБ.
Захисна сітка на лопатях. І настільні, і підлогові обладнання повинні мати таку, тому як вона здатна вберегти від попадання в працюючі лопаті вашої руки або дітей.
Форма підставки і можливість регулювання висоти обдування. Природно, що зовнішній вигляд кожного окремого вентилятора різний. Наприклад, це може бути і важкий блок зі стійкою, і вигнута опора для вентилятора без опори. Для підлогових конструкцій характерна підставка у формі хрестовини або триноги з метою кращої стійкості.
Наявність автоповороту. Це дуже важлива функція для досягнення комфорту. Є вентилятори з кутом корпусу до 90 градусів. Це дуже важлива складова для пристрою, так як витримується постійний потік.
Наявність декількох режимів роботи приладу. При перемиканні таких, що важливо, збільшується потужність і частота обертання лопатей. Якщо потрібен повільний обдув, то досить просто включити мінімальний режим роботи. А от для хорошого провітрювання можна користуватися другого або навіть третього швидкістю, або просто перейти на максимальну потужність.
Наявність пульта дистанційного керування. Тут все досить просто і зрозуміло, так як з його допомогою, вам не потрібно раз за разом підніматися, щоб включити обладнання або ж, навпаки, вимкнути його.
Наявність гарантії виробника і сервісного центру. Це дуже важливий пункт, оскільки за умови, що ваша техніка зламалася, за відсутності такої буде дуже прикро. Потрібно обов'язково просити в продавця гарантійний талон, а також печатку і підпис з датою закінчення дії такого.
Наявність додаткових функцій, таких як підсвічування, іонізація, таймер, цифровий дисплей і багато іншого.
Також важливо, щоб вентилятор в кімнаті був встановлений правильно. Все залежить від моделі та конструкції придбаного обладнання. Якщо це настільна або напольная конструкція, то питань не виникне ніяких. А от якщо це вбудований вентилятор, то краще звернутися до фахівця, який зробить все правильно, так, до того ж, і безпечно.

Просмотров: 590 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz