Суббота, 20.04.2024, 04:39
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 22 » Як вибрати правильне колекторське агентство?
01:08
Як вибрати правильне колекторське агентство?

За останні роки стався сплеск ринку колекторських послуг. Зріс попит, так і пропозиції в даній сфері. За Росії, на сьогоднішній день, число організацій, що займаються колекторськими послугами, перевищує 1000. Сфера діяльності повернення боргів дуже специфічна і вимагає якості послуг, що надаються, а не кількість.
У період кризи не можна було не помітити різні ситуації, що здаються безнадійними, коли грошові кошти не повертаються кредитору, в цих ситуаціях без професійних колекторів не обійтися.
Щоб не загубитися в кількості пропозицій, захистити свої права, матеріальні інтереси і не отримати проблем з законом необхідно правильно вибрати колекторське агентство.
Найголовнішим у виборі колекторського агентства буде досвід його роботи і дата створення. Дуже багато організацій, які відкриваються і закриваються щотижня.
Місцезнаходження колекторського агентства грає теж не останню роль. Вид офісу повинен бути солідним, і офісом бажано не повинна бути маленька кімната на околиці.
У успішної фірми обов'язково повинен бути свій сайт. Якщо він виглядає якісно, ​​заповнений необхідною інформацією, даними зв'язку, то колекторське агентство успішно в роботі.

Вибираєте колекторське агентство?! Вам буде цікава ця інформація: сломали кей коллект.

Хорошим вибором буде то колекторське агентство, яке часто згадується в ЗМІ, дає інтерв'ю журналістам, бере участь в різних заходах. Професійні компанії не бояться бути на виду, так як вони працюють в рамках законодавства і їм нема чого приховувати.
При виборі колекторського агентства непогано було дізнатися історію його створення. Створено його було відразу, як агентство з повернення боргів або реорганізовано з іншої фірми.
Слід поцікавитися, яким методам роботи з боржниками приділяється найбільше. Успішна робота по поверненню боргів повинна складатися з комплексної роботи на кожній зі стадії. Гарне колекторське агентство повинно мати фахівців з навичками з різних областей, а саме: ведення складних судових процесів, проведення оперативної діяльності, які розуміють тонкощі виконавчого провадження, психології, які вміють вести аналітичну роботу, що володіють навичками ведення переговорів. За допомогою такого штату можна домогтися успіхів у цій галузі.
Кожна поважна організація так само повинна мати портфоліо, відгуки клієнтів.
Колекторське агентство може мати статус регіонального агентства або федерального агентства. Більш надійними вважаються федеральні агентства. Такі організації працюють з великими пакетами простроченої заборгованості банків. У їх розпорядженні зазвичай буває потужний колл-центр, і виїзні служби. Але борги фізичних осіб і юридичних осіб так само має свою специфіку, де необхідні інші методи роботи. Регіональні колекторські агентства тут будуть набагато ефективніше в роботі, ніж федеральні.
Якщо ви зробите неправильний вибір колекторського агентства, то це може привести до плачевних результатів. Ситуація і без того буде ще сильніше ускладнена, боржник вже не захоче йти на контакт, а професійним колекторам буде ще складніше з ним працювати. Так само можна потрапити на шахраїв і втратити свої гроші.
Якщо ви приділите вибору колекторського агентства достатньо часу, то не пошкодуєте в майбутньому.

Просмотров: 780 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Сергей  
0
Актуальная информация даже сейчас

Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz