Среда, 24.04.2024, 10:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Октябрь » 25 » Як вибрати погрузчик?
01:08
Як вибрати погрузчик?

Багатьом власникам компаній, крутизна навантажувача, є більш пріоритетним показником, ніж його практичність. Переслідуючи саме такі цілі рекомендуємо зупинятися на брендах, таких країн як Німеччина, Швеція, Англія, США, як правило, ця техніка оснащена японськими двигунами, з додатковими потрібними або непотрібними функціями, а також гарним дизайном, але далеко не перевищує якість японських виробників. Саме тому європейські виробники, щоб скласти конкуренцію, вибирають продавців мають мережу філій з добре організованим сервісом, підтримуючи, а також оперативно постачаючи запчастинами, тим самим забезпечуючи терміновість ремонту. Але все ж це дорожче ніж утримувати добротного "японця", тому далі ми не будемо дотримуватися основних потреб, які виконує навантажувач, а саме "робота з вантажем" - його переміщення, підняття або опускання.

За вибором бренда, крім улюбленого всіма співвідношення "ціна - якість", необхідно придивлятися до всіх показниками, звертаючи увагу щодо поширеності бренду, якщо Ви перший раз його бачите, то швидше за все брати не варто. Сьогодні дуже багато компаній, які купили недорогі автонавантажувачі азіатського виробництва, і посій день у пошуках постачальника по організації їх ремонту, так що радимо не гнатися за дешевизною. На наш погляд, еталоном якості завжди були і є авто- та електронавантажувачі японських брендів Komatsu, Nichiyu, TCM, Mitsubishi, Toyota, Nissan, вони мають високу якість виконання, не маючи ні чого зайвого, призначені працювати довгий термін служби.


Що треба знати щоб вибрати Дизельный погрузчик.


Технічні характеристики
Вантажопідйомність
Висота і тип щогли
Тип двигуна (дизель, газ-бензин, АКБ)
Трансмісія
Кількість гідравлічний секцій
Довжина вил
Шини (пневматичні або суцільнолиті)
 

У першу чергу розглядають вантажопідйомність, при виборі вантажної техніки її прийнято враховувати із запасом на 500 кг, а то й більше, наприклад, якщо необхідно піднімати вантаж 2000 кг, то слід вибрати навантажувач на 2500 кг.

Використовуючи навантажувач для підйому вантажу більше 5 метрів у висоту, також слід враховувати запас вантажопідйомності, особливо при присутності нерівностей підлог. При покупці складської вантажопідйомної машини обов'язково питайте у постачальника "залишкову вантажопідйомність", щоб переконатися у відповідності підйому необхідної ваги вантажу на потрібну висоту.

Правильно вибираючи підйом необхідно враховувати найвищу точку об'єкта, на який слід поставити зчинений вантаж, свисание тари від поверхні вил, а також мінімальний зазор меду тарою і об'єктом, що забезпечує робочу обстановку водієві навантажувача.

Газовий, бензиновий або електронавантажувач? Це питання залежить від багатьох факторів, в першу чергу від продукції, що зберігається, а також вимогах до його зберігання, наприклад, продукти харчування, що не мають герметичну тару, забороняють використання дизельних, бензинових автонавантажувачів, але багато нехтують цим правилом. Також вибір типу приводу навантажувача залежить від самих приміщень, його вентиляції та рівності підлоги.

Просмотров: 1194 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz