Четверг, 25.04.2024, 23:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 18 » Як вибрати плитку на підлогу
23:20
Як вибрати плитку на підлогу

Вибір підлогового покриття для будинку або квартири один з найважливіших етапів у створенні дизайну інтер'єру. Колір і фактура статі мають величезний вплив на загальне враження і можуть відігравати вирішальну роль у визначенні іміджу всього об'єкта.
Зараз, крім таких класичних підлогових покриттів як натуральний камінь або паркет, широке застосування отримала плитка для підлоги. Сучасні технології дозволяють надавати їй різноманітні фактури, імітувати натуральний камінь і навіть передавати фактуру деревних порід.
Існує кілька видів плитки для підлоги. Це керамічна плитка і керамограніт.

Обираєте плитку на підлогу?! Тоді вам сюди: Плитка Интеркерама.
Тут ви зможете обрати та придбату плиту за доступними цінами.

Керамічна плитка може мати глазуровану поверхню або поверхню з частково зірваним глянцем (така поверхня цікава своєю фактурою, оскільки поєднує в собі відображають і матові ділянки, що створює додаткову гру світла і тіні). Полірована плитка має ідеальну гладку поверхню, практично дзеркальну. Застосування цієї плитки в інтер'єрі створює відчуття парадності, надає додаткову глибину всьому об'єму приміщення, відображаючи стіни та світлові відблиски. Це відмінне рішення для інтер'єрів у класичному стилі, а також в стилі мінімалізм. Матова плитка менш вибагливі, тому тут слід більше уваги приділяти її кольором і малюнком. Її практичність у використанні робить її оптимальною для підлоги в кухні, передпокою. В даний час актуальні теплі відтінки, що імітують натуральні матеріали: льон, деревина. Плитка з імітацією деревних порід може бути не тільки керамічної, але і виконаної в керамограніте, що робить її придатною і в громадських местах.
Керамограніт- композитний матеріал, що має однакову текстуру по всій товщині. Це робить його стійким до стирання, що є досить актуальним для приміщень громадського призначення з високою прохідністю. Об'єктивно, таку плитку не має сенсу використовувати для будинку або квартири. Крім того, вартість такої плитки вище, ніж звичайної керамічної.
Плитка на підлогу як керамічна, так і керамограніт, може бути морозостійка або для внутрішніх приміщень. Плитка з високим показником морозостійкості може бути застосована для вулиці або неопалюваних приміщень, оскільки розрахована на різкі перепади температур і на погоду з показником температури нижче 0. При укладанні плитки на ділянках, що знаходяться на вулиці, варто враховувати, що плитка з полірованою поверхнею завжди буде більш слизькою, ніж плитка з фактурною або неполірованих поверхнею.
Вибираючи плитку, що імітує поверхню натурального каменю (мармур, граніт, травертин) варто звернути увагу на повторення малюнка. У більш дорогих виробників малюнок кожної окремої плитки унікальний, що робить її максимально наближеною до натурального камню.
При укладанні плитки важливу роль відіграє також і товщина шва, а також колір затірки. Ці, здавалося б, незначні нюанси в кінцевому підсумку впливають наобщее враження від зовнішнього вигляду Вашого статі.
Плітка- матеріал, відмінно підходить для системи підігріву підлоги, чого не скажеш про паркет, ламінованому покритті або паркетної дошки. Для плитки температура підігріву «теплої підлоги» не має обмежень. Вона швидко нагрівається і відмінно віддає тепло, не створюючи тепловтрат.

Просмотров: 575 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz