Пятница, 29.03.2024, 16:52
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 4 » Як вибрати плитку для сходинок на вулиці і всередині приміщення
23:46
Як вибрати плитку для сходинок на вулиці і всередині приміщення

Вибір облицювання вуличних та інтер'єрних ступенів виконується з урахуванням ряду вимог. Плитка є найбільш конкурентним видом покриття для сходів, вона представлена на ринку у великому розмаїтті.
Не плутайте плитку для ступенів з покриттям для підлоги
Матеріал для облицювання сходів має конструктивні відмінності в порівнянні з традиційною підлогової плиткою. Вас можуть зацікавити і клінкерні щаблі Gresmanc, дізнайтеся ціни на сайті http://keramika-mix.ru/.Плитка для ступенів
Має спеціальну конфігурацією:
випускається з закругленим переднім краєм;
виконується у вигляді кутового елементу (плитка з бортиком), який дублює базову форму сходинки;
може мати в комплекті знімні кутові конструкції;
залежно від модифікації, в набір входять елементи на проступь, для вертикальних зон (підсходинки), куточки або накладки для оформлення країв, бордюри і карнизи, прямою або кутовий плінтус для обробки тятиви маршу.

Замовити плитку можна тут: плитка Грес цена.

Експлуатаційні характеристики плитки для ступенів дозволяють їй витримувати масивні навантаження – це ударостійкий, стійкий до механічних і атмосферних впливів матеріал облицювання.
Види оздоблення для сходів
Вибираючи фінішне оформлення зовнішньої конструкції, увага акцентується на експлуатаційних особливості покриття. Враховується також і естетична відповідність до архітектури фасаду. А при виборі зразка для інтер'єрних сходів на перший план висуваються вимоги до декоративної складової. І, звичайно ж, важливий фактор – міцність і безпеку поверхні, де виключається ефект ковзання при ходьбі.
В арсеналі сучасних оздоблювальних матеріалів представлені наступні види плитки для ступенів:
кераміка;
керамограніт;
клінкер;
натуральний камінь;
гума.
Критерії вибору оздоблення для ступенів
Важливим показником є базовий матеріал сходової конструкції. Оздоблення дерев'яного маршу виконується із зразків плитки найбільш легких видів, а потенціал бетонних або металевих сходів дозволяє використовувати будь-які різновиди облицювання, в тому числі і її вагомі види.Плитка Клінкер і натуральний камінь (мармур, граніт) мають велику питому вагу. Їх застосування в оформленні дерев'яних сходів протипоказано. Найбільш легким вагою мають, природно, гумові моделі облицювання.
Екстер'єрне оформлення
В облаштуванні вхідний конструкції покриття вибирають за наступними позиціями:
Зовнішня зона входу піддається максимальним навантаженням атмосферного характеру.
Матеріал обробки повинен розташовувати спектром функціональних властивостей:
стійкість до різких перепадів температури оточення;
стійкість до коливань режиму вологості;
високі параметри вологонепроникності і морозостійкість.
Інтенсивність експлуатації вхідної зони обумовлює вимогу до характеристик високої міцності і зносостійкості покриття для ступенів.
Стійкість до абразивів (пісок) і хімічних впливів (реагенти тощо).
Протиковзкі дані обробки – важлива умова при виборі покриття для оформлення зовнішніх конструкцій.
Інтер'єрні рішення
В облаштуванні сходинок у внутрішній зоні входу, подіумів у ванній і кухні рекомендується використовувати плитку з протиковзкою поверхнею і високими характеристиками вологостійкості.
Оригінальні рішення від вітчизняних та зарубіжних виробників дозволяють обладнати внутрішні сходи різновидами покриття, які чудово поєднуються із загальною стилістикою інтер'єру.
Дещо цікаве про можливості обробки
Керамічні плитки мають великий потенціал експлуатаційних властивостей. Випускаються в розширеному асортименті кольорів та фактур. Можуть імітувати різні природні матеріали. Серед величезного ряду модифікацій можна вибрати відповідні моделі керамічного оздоблення, як для внутрішніх сходів, так і зовнішніх.Плитка
Керамограніт – витримує великі навантаження, ефективний екстер'єрної та інтер'єрної експлуатації. Особливо він актуальний в оформленні об'єктів з інтенсивним прохідністю.
Клінкер поєднує кращі якості матеріалів з кераміки і натурального каменю. Він володіє високою щільністю, стійкий до перепадів температури, не вбирає вологу, володіє великим декоративним потенціалом. Є доступною альтернативою натуральному каменю.
Мармурові і гранітні різновиди плитки все частіше складають оформлення вхідної групи заміських будинків. Зносостійкість і розкішний вид обробки з лишком нівелюють її високу вартість.
Вибираючи плитку для ступенів, зверніть увагу на її формат. Він повинен відповідати розмірам обустраиваемого об'єкта. Рифлені краю і шорстка поверхня покриття також є необхідними елементами якісного оформлення.

Просмотров: 606 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz