Четверг, 25.04.2024, 06:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 30 » Як вибрати плитку для підлоги для ванної?
00:37
Як вибрати плитку для підлоги для ванної?

Сьогодні при виборі плитки для підлоги для ванної ми маємо величезний діапазон вибору. Дане покриття проводиться різних розмірів, форм, текстур і квітів, що може привести покупця в деяку розгубленість при виборі конкретного варіанту. Перед вибором плитки для ванної кімнати вам необхідно вирішити, яким візуальним, естетичним і функціональним вимогам повинен відповідати матеріал, при цьому також важливо буде врахувати його вартість.

Кілька простих рекомендацій, які можуть допомогти вам у виборі:
Скористайтеся допомогою журналів і сайтів, присвячених дизайну інтер'єру, тому що візуально вам швидше за все буде набагато простіше визначити тип і форму необхідного підлогового покриття, а також загальний стиль ванної кімнати. Конкретні приклади застосування можуть стати вашою відправною точкою для подальших дій.
Встановіть ваш бюджет і виберіть матеріал, цінова категорія якого дозволить вам його придбати. Як ми вже говорили, вибір плитки для підлоги для ванної дуже широкий, але ми постараємося виділити основні матеріали: кам'яна плитка (граніт, піщаник, мармур, вапняк, сланець), керамічна плитка, керамограніт, скляна плитка, вінілова плитка і різна мозаїка.

Замовляйте плитку для ванної тут: купить плитку.

Кам'яна плитка дуже міцна і візуально приваблива, але це також найдорожча плитка для підлоги і вона стає слизькою при намоканні. Текстурована кам'яна плитка, така як сланець або піскоструминну оброблене керамічна плитка буде не такий слизькій. Взагалі керамічна плитка є дуже хорошим вибором для ванної кімнати, тому що вона недорога, але при цьому дуже міцна, проста в установці і водостійка. Керамічна плитка зовні досить схожа на природний камінь, але на відміну від нього значно дешевше. Фарфор трохи дорожче керамічної плитки і володіє більш щільною структурою, а також ще більшою вологостійкістю. Кар'єрна плитка довговічна, має шорсткою поверхнею, але її вибір найчастіше обмежений в кольорі. Скляна плитка для підлоги красива, міцна і водонепроникна, але слизька у вологому середовищі.

Мозаїка зазвичай продається на листової підкладці, тому процес установки займає менше часу, ніж установка кожної плитки окремо. Вінілова плитка для підлоги недорога, практична, міцна і проста в установці, але вона, швидше за все, стане місцем проживання бактерій і цвілі після декількох років перебування у вологому середовищі. Існує думка, що вінілова плитка не так довговічна, як листової вініл, тому що проміжки між стиками плитки досить складно зробити непроникними.
Визначтеся з розміром, текстурою, візерунком, формою, дизайном і кольором плитки для підлоги, яку ви хочете встановити. Плитку великого розміру простіше прибирати, вона надає приміщенню більш просторий вид. Пол, що складається з маленької плитки складніше чистити, тому що значне місце займає з'єднувальні розчин, шов з якого проходить навколо кожної плитки, але при цьому він додає більше зчеплення для поверхні ніг, і завдяки цьому по такій підлозі зручніше ходити.

Текстурована плитка у ванній також забезпечує хороше зчеплення з підлогою при намоканні. Якщо ви плануєте продавати свій будинок, то швидше за все, вам краще віддати перевагу кахельну підлогу з нейтральними кольорами, такими як мигдальний, сірий, колір слонової кістки. Уникайте застосування темних кольорів при оформленні маленьких ванних кімнат, темний відтінок візуально зменшить і без того невеликий простір.

Підберіть фотографії ванних кімнат, на яких підлогове покриття вам найбільш симпатично. Якщо у вас є на прикметі кілька варіантів і вам важко зробити остаточний вибір, то вам в цьому можуть допомогти консультанти магазину підлогових покриттів. Покажіть їм фотографії з підлоги плиткою і вони підберуть вам відповідний матеріал, який впишеться в ваш бюджет. Магазини підлогових покриттів часто пропонують знижки на свою продукцію, тому ознайомтеся з усіма умовами, перед тим як зробити вибір.

Поради та попередження:
Використовуйте водостійкі розчини для установки плитки у ванній (вінілова плитка не враховується).
Встановіть систему теплої підлоги під плитку, щоб зігріти холодний фарфор, камінь або керамічну плитку.
Якщо ви хочете, щоб підлога служив дуже довго, вибирайте міцну і надійну плитку, наприклад з каменю. Якщо вас не хвилює, як довго вона прослужить, і / або ви плануєте продавати будинок, то кращим вибором для вас буде вінілова плитка.
Екологічна плитка з перероблених матеріалів в наш час, як правило, доступна як в місцевих, так і в інтернет-магазинах підлогових покриттів.
Установка плитки для підлоги є досить трудомістким процесом, тому розгляньте варіант залучення фахівця для даної справи.

Просмотров: 558 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz