Пятница, 29.03.2024, 17:23
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Январь » 18 » Як вибрати піжаму
22:35
Як вибрати піжаму

Більше чверті свого життя кожен з нас проводить уві сні. Міцний і комфортний сон – це запорука гарного настрою на весь наступний день, а також цінний джерело бадьорості. Саме тому до вибору піжами треба поставитися серйозно і відповідально, а команда ПромКод.ру підкаже вам як підібрати костюм для сну, щоб він приносив задоволення.

Більшість людей вибирає піжаму, віддаючи перевагу модним тенденціям чи зовнішнього вигляду. Такий підхід необачний і рідко приносить щось, крім розчарування – при виборі піжами на чільне столу треба ставити комфорт і зручність. Зараз ми з вами детально розглянемо всі тонкощі вибору правильного нічного костюма, проте, забігаючи вперед, хочемо сказати – універсальної піжами не існує! 

Матеріал 

Насамперед треба звернути увагу на тканину. Ми рекомендуємо вибирати виключно натуральні матеріали, адже вони гарантовано не викличуть роздратування, дозволять шкірі "дихати" і будуть приємними на дотик. Серед фаворитів: бавовна, льон, атлас або шовк. Єдиний мінус, такі піжами недовговічні і зношуються швидше своїх синтетичних побратимів. Зараз увійшли в моду так звані "плюшеві" піжами, однак ми хочемо застерегти вас – вони гарні в якості домашніх костюмів і категорично не підходять для сну, в них тіло буде потіти, а довжина ворсу нерідко провокує почервоніння і роздратування на шкірі. Також у лідерах шовкові та атласні піжами, вони красиві і привертають увагу протилежної статі, проте ці піжами не дуже комфортні для сну, так як можуть "випадати" вночі. Вибираючи піжаму на холодний сезон віддайте перевагу флісовим і фланелевим варіантів, і уникайте вовняних – майже напевно такі піжами будуть "кусатися" чим доставлять масу неприємних відчуттів. 

Розмір 

Піжама повинна бути вільною, просторою і не сковувати ваші рухи. Костюм для сну треба ретельно приміряти і безжально виключати будь-який варіант, викликає сумніви або дискомфорт ще на стадії примірки. Краще всього вибирати легку, легку піжаму на розмір, а то й пару розмірів більше вашого звичного. 

Замовляйте якісні піжами за доступними цінами тут.

Два в одному

Дуже часто піжама може служити не тільки одягом для сну, а й домашнім костюмом. В такому випадку треба вибирати не тільки комфортні вироби, а і досить універсальні – щоб у них було не соромно показатися несподіваним гостям. Або мати під рукою халатик, який ви набросите на плечі у разі раптового візиту друзів. Варто придивитися до пижамам міні-формату – вони прекрасно себе зарекомендували, оскільки в таких піжамах зручно ходити по будинку влітку, а також у них відмінно спати взимку. До речі, наша порада – сексуальні та відверті вбрання прибережіть для коханого чоловіка, а от основна функція піжами – дозволити вам комфортно виспатися. 

Якість 

Важливим моментом є якість піжами. Купуючи одяг для сну, зверніть увагу на загальний крій, шви, наявність барвника, різких запахів, а також тканина – у піжами не повинно бути видимих вад, кривих швів або нерівно пришитих бирок, адже ці незначні, на перший погляд, деталі, не дозволять вам повноцінно виспатися. Також на піжамі не місце великим ґудзиків, масивним змейкам, набивних малюнків. Якщо вибираєте піжаму з мереживами, то переконайтеся, що вони не жорсткі. Не варто обійти увагою і гумки – вони не повинен тиснути і залишати позначки на шкірі, в таких піжамах у вас буде неминуче порушується кровообіг.

Кількість

Ми не закликаємо вас організувати навколо себе даний пижамное царство, але все ж варто купити кілька нічних костюмів різних фасонів, наприклад, по одній грайливою і однією зручною піжамі для теплих сезонів і для холодних. 

Ціна

При виборі піжами варто орієнтуватися не на популярність бренду і високу ціну виробу, а на його якість і ваші особисті переваги. Навіть у іменитих фірм бувають невдачі – не стаєте заручником чужої хорошої репутації. 

Всі перераховані вище поради працюють в основному при виборі піжами для жінок, що стосується чоловічих піжам, то тут все будується на наступних правилах: комфорт, відсутність яскравих і помітних деталей або різнокольорових принтів, натуральні тканини і свобода рухів. 

Якщо ви вибираєте піжаму дитині, то вона повинна бути виготовлена тільки з натуральних тканин, не сковувати рухи і краще всього, щоб на піжамі були зображені улюблені казкові герої вашого малюка. 

Вибір піжами справа нешвидка і часто клопітка, але дуже потрібне, а на сайті ПромКод.ру ви завжди знайдете знижки, акції та промо-коди, що дозволяють купити якісну піжаму за приємною ціною!

Просмотров: 395 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz