Четверг, 28.03.2024, 19:26
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Август » 30 » Як вибрати перукарню?
23:16
Як вибрати перукарню?

Чому варто серйозно підійти до вибору перукарні і як вибрати перукарню? Звичайно ж, тому, що салон краси може істотно вплинути на наш зовнішній вигляд, причому як позитивно вплинути, так і негативно. Щоб уникнути негативних наслідків неправильного вибору перукарні, прислухайтеся до нижченаведених порад.

Яку вибрати перукарню?

Насамперед, відмовтеся від думки відвідувати перукарню, яка розташовується далеко від вашого місця проживання. Нехай навіть салон ретельно розхвалений вашими знайомими — велику відстань є значущою перешкодою. Чому? Уявіть, що вам потрібно пройти досить довгий шлях туди і назад. Приїхавши в салон, ви стомитеся. А додайте до цього зворотну дорогу з готової зачіскою або укладанням — в якому вигляді і стані ви прийдете додому? А якщо ще і намічається знатна вечірка? Зважаючи на все це, від салонів, розташованих далеко, краще відмовитися. Особливо, якщо ви робите кератинове випрямлення волосся.

Отже, ми шукаємо перукарню, розташовану недалеко від будинку. Можливо, в районі, де ви проживаєте, не один десяток салонів. Як визначитися? Пробувати відвідувати кожен по черзі? Ні в якому разі. Якось вранці, відправившись у справах з дому, поспостерігайте за людьми. Можливо, у вашої сусідки відмінний колір волосся. Поцікавтеся, послугами якої перукарні вона скористалася. Або ж ви помітите чудову стрижку вашої співробітниці — не полінуйтеся дізнатися, який вона відвідала салон. Цим ви не тільки отримаєте пораду, але і зробите комплімент співробітниці, що позитивно позначиться на робочій обстановці.

Жителям Києва рекомендуємо звертатись сюди: барбершоп киев.

Отримавши поради і почувши назви салонів, прогуляйтеся по вулицях, на яких вони розташовані. Придивіться до зовнішнього вигляду перукарні. Охайний вхід? Зроблений ремонт? Приваблива вивіска? Якщо так, то значить салон користується попитом і окупає всі витрати на його утримання. А може на двері висить аркуш А4 з чорним написом «потрібні майстри»? Таку перукарню краще обійти стороною. Чому? В салон високого рівня непросто влаштуватися навіть досвідченим майстрам. Тому в хорошу перукарню ніколи не будуть запрошувати працівників з вулиці. А досвідчені майстри знають, як працювати з усіма видами бігуді.

Якщо вас влаштовують почуті рекомендації та зовнішній вигляд закладу — сміливо відкривайте двері салону і звертайтеся до працюючих там фахівцям. Такий підхід до вибору перукарні завжди веде до успіху. Сподіваюся у Вас більше не виникає питання: як вибрати перукарню?

Просмотров: 903 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz