Среда, 24.04.2024, 15:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 22 » Як вибрати осінній одяг для дитини
22:19
Як вибрати осінній одяг для дитини

Як одягти дитину на вулицю восени? Цим питанням задаються всі матусі, як тільки починають відчувати похолодання. Ми боїмося, що дитина замерзне, а от про те, що він може спітніти - ми забуваємо. А між іншим, розпарений дитина захворює набагато частіше.

Як одягти новонародженої дитини
Гардероб новонародженого восени повинен складатися з: сорочечки (бавовняної і флісовій), повзунків, теплих штанців, теплою кофтинки і теплих шкарпеток, чепчика і теплою шапочки. На осінь слід придбати комбінезон. Комбінезон може бути звичайний або трансформер. Трансформер комбінезон дуже зручний, він Вам послужить хорошу службу - його вистачить на осінь і весну.

Купити одяг можна тут: marketukr.com.ua/detskaya-odejda.
Великий вибір одягу високої якості за доступними цінами.

Як одягнути дитину восени старше року

Одягаючи дитину старше року восени - враховуйте його активність. Якщо дитина занадто рухливий - не одягайте його занадто тепло. Якщо дитина часто мерзне, так як мало рухається - купіть йому більш теплу куртку.

Одягайте на дитину стільки ж шарів одягу, як і на себе. Зазвичай на дитину восени одягають: майку, тонку кофту і кофту потепліше або ж жилетку. Якщо куртка (комбінезон) у дитини дуже тепла - під низ одягайте тільки майку і кофточку з невеликим внутрішнім начосом.

Тепер визначимося, що вибрати спільний комбінезон або куртку зі штанами.

Цей вибір суто індивідуальний і залежить від ваших уподобань - різниці, в принципі ні якої немає. Якщо Ви боїтеся, що комбінезон зберігає тепло краще, ніж куртка зі штанами - Ви не праві.

Просто одним мамам здається зручніше одягати дитину в комбінезон, а іншим у куртку і штани. Єдине, якщо штанці у дитини зіскакують - купіть підтяжки або штани - комбінезон з грудкою.

Верхній одяг на осінь необхідно купувати хорошої якості. Матеріал повинен бути не промокає - це дуже важлива умова. Одяг повинен «дихати», щоб дитина не пітнів. А також верхній одяг повинна зберігати тепло.

Виходячи з цього, дитині можна купувати одяг на синтипон або флісі. Такий одяг буде зігрівати дитину в осінні холодні дні.

Можна придбати мембранну куртку або комбінезон. Такий одяг сучасна і красива. Вона не пропускає вологу, зберігає тепло і дозволяє тілу дихати. Єдине, вона підходить не всім діткам. Мембранна одяг - для активної дитини. Дитина, яка малорухомий на прогулянках, в такому одязі замерзне.

Не залежно від того, яку верхній одяг Ви вибрали дитині - рукава куртки і низ штанів повинні бути з гумкою. Гумка не допустить потрапляння вологи під одяг.

Як одягати дитину вдома в осінній період.

Для того, щоб підібрати одяг для осені, необхідно враховувати температуру повітря в приміщенні. Якщо вдома тепло, то немає необхідності дитини утеплювати. Можна підібрати будь-який домашній трикотаж оптом чи вроздріб. На сьогоднішній день, в магазинах представлений величезний спектр домашнього одягу для дітей.

Просмотров: 570 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz