Суббота, 20.04.2024, 02:53
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 4 » Як вибрати офісну шафу?
00:14
Як вибрати офісну шафу?

Головне призначення офісної шафи - це зберігання документів, навіть все наростаючий обсяг співвідношення на користь комп'ютерів не позбавляє конторських робітників від паперових документів.
Нині для виготовлення офісних меблів використовують МДФ або ДСП, деякі з яких виділяють бяку у вигляді формальдегіду. Так, що перед придбанням перевіряйте відповідність матеріалу на екологічну безпеку, а саме клас емісії Е1. Звичайно, це не означає, що ДСП такого класу не містить формальдегід, ця речовина присутня, але в допустимої концентрації по нормативам. Фахівці стверджують, що така ж кількість міститься в натуральній деревині. Бажано що б низ шафи, там де ніжки, був закритий спеціальною декоративною планкою, що запобігає попаданню сторонніх предметів під шафу, у тому числі і пилу. яка виконує не тільки декоративну функцію, але і захищає простір під конструкцією від пилу.

Шафи бувають закриті або відкриті, і ті й інші годяться для офісу фотостудії. Перший тип буває з дверцятами зі скла або з того ж матеріалу, що і стінки, другий тип може бути комбінованим, тобто частина відкрита, а частина шафи з дверцятами. Зазвичай офісний шафа зі склом заповнені різними грамотами, нагородами, листами подяки і звичайно ж фотографіями. Відкритий тип шафи зручний для щоденної експлуатації, тобто коли працівники хоча б раз на день звертаються до документів в цій шафі. У шафах за непрозорими дверцятами зазвичай ховається більш важливі документи або одяг співробітників, загалом, те, що краще не бачити відвідувачам і клієнтам фотостудії. Також в офісах фотостудії можна зустріти шафи із закритою нижньою частиною і відкритою верхньою частиною.

купить офисный шкаф в киеве не так легко, але останнім часом особливо популярним став модульна офісні меблі, коли окремі секції можна міняти місцями без втрати гармонії і привабливості інтер'єру приміщення. Комбінацій безліч виходить, у тому числі і асиметричне розташування сегментів.

Дверцята офісної шафи для фотостудії може бути розкладний, відкидний, розсувний або орної. Для більшості співробітників звичними є орні і розсувні дверцята. Останній варіант дверей економить простір в офісі.

Ще однією корисною функцією офісної шафи для фотостудії є здатність розділити простір, вступаючи замість стіни. Але тут доведеться надати задній стінці привабливий вигляд або поставити два шари шаф задніми стінками один до одного, за умови, що вони не такі товсті. Антресолі краще не замовляти, бо виглядають вони громіздко і як то по-домашньому, як ніби з дому привезли не потрібну меблі, солідність пропадає з антресолями, от як! Останнім часом набуває популярності офісний шафа для фтостудіі зі склом типу «греденція», так його називають самі виробники, кажуть предок такої шафи звичайний бабусину скриню. Дверцята у нього можуть комбіновані і повністю закриті. Внутрішнє оздоблення таких моделей рясніє великою кількістю полиць і висувних ящиків. Є можливість закрити на ключ дверцята.

Останнім писком офісної моди є шафи для внутрішнього користування керівного персоналу фотостудії, дверцята яких відкриваються від легкого натискання на дверцята, тобто ручки вже через непотрібність відсутні. Є можливість замовлення офісної шафи для керівної ланки фотостудії з підсвічуванням.

Просмотров: 1160 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz