Четверг, 25.04.2024, 23:38
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Декабрь » 27 » ЯК ВИБРАТИ ОДЯГ ДЛЯ РИБОЛОВЛІ?
21:47
ЯК ВИБРАТИ ОДЯГ ДЛЯ РИБОЛОВЛІ?

Незалежно від конкретного способу лову, який воліє рибалка, він потребує якісної рибальської екіпіровці.

Будь то спиннинговая ловля або тролінг пізньої осені, підлідної блеснение або ловля на мормишку – без якісної, правильно підібраного одягу для риболовлі не обійтися!

Одяг для риболовлі

В даний час у продажу можна зустріти величезну кількість найрізноманітнішої одягу для риболовлі, призначеної для експлуатації в самих різних умовах лову.

Вибираючи відповідну екіпіровку, завжди слід враховувати особливості і умови лову, а також погодні умови, у яких буде протікати рибалка.

Визначаємося з одягом для рибалки!

Всю без винятку рибальський одяг можна розділити на кілька умовних категорій, що розрізняються за своїми властивостями і характеристиками.

Замовляйте одяг для рибалки тут: https://sv-market.com/clothes/.

Одні елементи є самостійними, навколо них будується концепція певного стилю лову, інші, навпроти, призначені для експлуатації в комплексі для забезпечення максимальної ефективності:

Для зимової риболовлі, коли рибалка тривалий час знаходиться в режимі низьких температур, призначені спеціальні зимові костюми.

Вони відрізняються чудовою стійкістю до опадів та мінусовій температурі, а також відмінно відводять зайву вологу назовні.

Якщо ж рибалка відправляється на риболовлю по тонкому першому або останньому льоді, йому не обійтися без костюма-поплавця, який здатний утримати рибалки на поверхні води тривалий час. 
Одяг для риболовлі

Якщо ловля відбувається по відкритій воді, а рибалка, зі снастю в руках, переміщується взабродку, йому не обійтися без якісних вейдерсов.

Вони забезпечують захист від холодної води, дозволяючи рибалці знаходиться в ній протягом тривалого часу

Ловля з човна в холодну пору року неприпустима без використання спеціального рятувального жилета. У разі виникнення небезпечної для життя ситуації такий жилет утримає рибалки на поверхні, дозволивши йому врятуватися.

Для того, щоб забезпечити максимальний комфорт під час риболовлі в холодну пору року, на додаток до якісної риболовного костюму слід придбати правильну флісову одяг.

Комплект включає в себе штани і байку, які надійно зігрівають рибалки і чудово відводять зайву вологу від тіла. Такий одяг – прекрасний варіант не тільки для риболовлі, але також і для повсякденної шкарпетки!

Якісна рибальське одяг – запорука комфортного перебування на природі!

Також дивіться на відео далі корисні поради про те, як вибрати одяг для риболовлі.

Просмотров: 373 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz