Пятница, 29.03.2024, 02:47
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Октябрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Октябрь » 27 » Як вибрати обручки?
22:15
Як вибрати обручки?

Купівля кільця для заручин або весільної церемонії – дуже відповідальна справа. І нерідко виконати його повинен саме чоловік, особливо якщо хоче зробити сюрприз своїй коханій. Але як вибрати обручки, знають далеко не всі представники сильної статі, адже тут є багато нюансів. Потрібно, щоб прикраса підійшло і за розміром, і за стилем, сподобалося вашої обраниці і в плані дизайну. Зробити правильний вибір допоможуть корисні рекомендації.

Як правильно вибрати обручки - поради

Кільця повинні бути парними, тобто однаковими за зовнішнім виглядом і для чоловіка, і для жінки.
Оформлення кілець не повинно бути занадто простою або, навпаки, занадто вигадливим, щоб їх можна було поєднувати з іншими прикрасами і різною одягом, якщо ви збираєтеся носити їх постійно.
Кільця повинні гармонійно виглядати на руці, тобто, для великих пальців не слід вибирати тоненький обідок, для крихких і довгих – масивний.
Краще зупинити свій вибір на кільцях з класичним дизайном – універсальним, але можна вибрати і щось більш оригінальне, якщо ви добре знаєте смаки своєї обраниці.

Обираєте чоловіче обручально кольцо?! Замовляйте його тут: https://planeta-zolota.com.ua/catalog/kolca/type__kolco/pol__muzhskoj/kolca__obruchalnye-kolca.

Якщо ви вирішите вибрати кільце з коштовним каменем, то слід пам'ятати, що у різних мінералів є своє особливого значення. Краще зупинитися на нейтральному варіанті – перстень з діамантом або розсипом дрібних алмазів. Не варто купувати прикраса з аметистом, який вважається вдовиним каменем – це погана прикмета.
Як вибрати обручку для дівчини за розміром?
Самий вірний спосіб підібрати правильний розмір кільця – приміряти його. Але це не завжди можливо. Тому можна піти альтернативним шляхом:
взяти сантиметр або навіть звичайну нитку і виміряти розмір кільця, яке ваша дівчина носить постійно;
можна взяти в магазин і саме колечко;
одягнути її кільце на свій мізинець і запам'ятати те місце, на якому прикраса застрягло, в магазині слід приміряти нове прикраса, орієнтуючись на розмір свого пальця.
як правильно вибрати обручки
Яку пробу золота вибрати обручки?
Чоловіки, які не знають, які обручки вибрати, зазвичай віддають перевагу золотим прикрасам. Але не завжди розбираються в тому, який вони повинні бути проби. Оптимальний варіант – 585 проба, це означає, що вміст золота в такому сплаві 58,5%. Якщо менше, наприклад, 583, 500, 375 проба – значить і золота в такому кільці мало. Найдорожчий перстень із золота 985 проби – майже без вмісту домішок.

Просмотров: 545 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz