Суббота, 27.04.2024, 07:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 18 » Як вибрати наливна підлога
01:00
Як вибрати наливна підлога

Наливна підлога – це прийняте позначення різноманітних матеріалів, які наносяться наливом і застосовуються для вирівнювання підлоги. Поверхня підлоги зазвичай буває нерівною, з западинами, горбами і навіть стирчать з нього кінцями металевої арматури. На таку поверхню неможливо якісно постелити ніяке покриття. Як же вибрати наливна підлога правильно? Наливні підлоги поділяють на мінеральні і полімерні. До першої групи відноситься суміш цементу, мінеральних наповнювачів і модифікаторів, які регулюють розтікання і пластичність розчину в процесі його твердіння. Такі суміші зазвичай називають саморастекающимися, але їх неодмінно розмазують шпателем по поверхні. Область застосування мінеральних наливних підлог обмежується вирівнюванням підстави з метою подальшого укладання паркету, лінолеуму, керамічної плитки або ламінату. Подібні суміші відносяться до однієї з трьох груп: базові суміші, середній шар і фінішні. Дана класифікація досить умовна і у різних виробників відрізняється.
У ряді випадків стать повинен бути стійким до хімічної дії і стирання, а також механічно міцним. Для цього застосовують полімерні наливні підлоги (т. зв. полімерні покриття). На будівельному ринку можна придбати наступні види полімерних сумішей: епоксидні, епоксидні уретанові, поліуретанові та метилметакрилаті. При цьому вартість робіт по влаштуванню підлоги буде відрізнятися з урахуванням обраної суміші.

Замовляйте наливну підлогу тут: наливной пол цена в Днепропетровске. Висока якість за доступною ціною.

Переваги наливної підлоги
— універсальність застосування. Наливна підлога може застосовуватися в приміщенні і на відкритому повітрі;
— беспильность, а також легке прибирання приміщення після процесу заливки;
— відсутність стиків і бесшовность;
— самовирівнювання. Висока рухливість і еластичність наливної підлоги створює максимально гладку і рівну поверхню без тріщин, швів і часу;


— естетична привабливість, можливість підбору різних відтінків кольорів;
— наявність різних типів наливних підлог під конкретні потреби: опір ковзанню, зносостійкість, стійкість до хімічного впливу, опір різких температурних коливань, ударостійкість;
— наливна підлога без проблем ремонтується або оновлюється;
— розчин твердне за 24 год залежно від вибраного типу. Повна полімеризація становить 5-7 діб.
Головна помилка при створенні підлоги. Заходи безпеки
Нерозуміння відмінностей між наливним підлогою і стяжкою. Піщано-цементну підставу (чи стяжка) не може утворити ідеально рівну поверхню, навіть якщо її обробити теркою. Загладжування призводить до появи пористості, що сильно знижує міцність стяжки. Тобто задача стяжки – надати міцність покриття. Технологія влаштування наливної підлоги наступна: Наливне покриття дає «горизонт», і його товщина не перевищує 1-3 мм. Кілька слів про заходи безпеки при роботі над пристроєм наливної підлоги. Мінеральні сухі суміші зазвичай містять цемент. При додаванні води суміш дає лужну реакцію. Уникайте контакту розчину з незахищеними ділянками шкіри. Користуйтеся рукавичками і захисними окулярами під час роботи. Різкий запах полімеру в складі наливної підлоги вимагає нормальної вентиляції на місці проведення робіт.

Просмотров: 598 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz