Среда, 17.04.2024, 00:59
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 26 » Як вибрати надійну вхідні двері в квартиру?
01:58
Як вибрати надійну вхідні двері в квартиру?

Як вибрати надійну вхідні двері в квартиру?

Привіт! Сьогодні ми поговоримо з вами про дверях. Точніше, поговоримо про те, як вибрати надійну вхідні двері в квартиру. Я маю досить докладно розібрати сьогодні це питання, тому якщо ви будете уважні при читанні сьогоднішнього посту, то зможете легко вибрати двері не тільки для власних квартир, але й для квартир своїх родичів, друзів і знайомих. І так, ви вирішили перетворити свій будинок у фортецю. Як водиться, зміцнення будь фортеці починається завжди з її входу, тобто в нашому випадку з вибору дверей. З чого почати вибір? Замовляючи вхідні двері, насамперед визначитеся у власних пріоритетах, тобто визначитися в тому, які характеристики двері для вас важливі, а якими ви можете без проблем знехтувати. Рекомендую вам задуматися над цим питанням, ще перебуваючи вдома, так як тоді вам не доведеться годинами бродити по залах будівельних магазинів, не знаючи, з чого власне розпочати пошук двері і на які характеристики дверей, наявних у продажу, звернути свою увагу.

Зрозуміло, що найважливіша характеристика будь вхідних дверей — це її безпека. Це зазвичай розуміють всі. Напевно, я не відкрию Америки, якщо скажу, що саме бажання максимально підвищити безпеку свого житла є основною причиною через яку люди приймають рішення про замовити нові вхідні двері. Саме вхідні двері повинні захистити вас і ваш будинок від візиту небажаних гостей. Враховуючи ці міркування, буде краще вибрати міцне металеве виріб з надійними замками. Само собою зрозуміло, що вхідні двері не повинна бути тонкою, хоча і масивні варіанти, я думаю, підійдуть далеко не всім, так як така конструкція буде дуже важкою і її буде нелегко відкривати жінкам і дітям. Дверні петлі вхідних дверей обов'язково повинні бути захищені, бо немає сенсу в міцних замках, якщо в квартиру можна буде потрапити, просто зрізавши петлі на двері.

Замовити дверы дешевше можна тут: супермаркет дверей.

Втім, безпека двері — це аж ніяк не єдиний критерій, яким ви повинні керуватися при виборі дверей. Не менш важливі для вхідних дверей і такі характеристики як звукоізоляція та теплоізоляція. Погодьтеся, що не кожному сподобається господарю ситуація, коли кожне слово, сказане вами в квартирі, буде добре чути на сходовому майданчику, а гавкіт і повискування будь дворняжки, пробежавшей по сходах, буде добре чути тими, хто знаходиться в квартирі. Ну, а про користь хорошої теплоізоляції вхідних дверей тут взагалі багато говорити, я думаю, теж не потрібно. Зрозуміло, що при поганих теплоізоляційних властивостях вхідних дверей у вашій квартирі буде майже постійно холодно, так як холод зі сходів зможе в цьому випадку майже безперешкодно проникати у вашу квартиру.

Вибираючи вхідні двері, обов'язково варто звернути увагу і на її зовнішній вигляд. Правда, дати вам однозначний рада з дизайну двері мені особисто буде дуже важко. Чому? З одного боку, ваша двері дійсно повинна бути досить гарною, так як вам доведеться милуватися на неї досить довго. Плюс не треба забувати і про те, що дивитися на вашу двері доведеться не тільки вам, але й іншим людям, що живуть з вами в одному під'їзді, а також всім тим, хто вирішить загорнути до вас у гості. Уявіть, яке враження складеться у них про вас, якщо кожного разу, відвідуючи вас, вони будуть змушені милуватися на щось обдерте і заляпанное, а сама двері буде нещадно скрипіти при кожному її відкритті. Але з іншого боку, якщо ваші двері буде надто помітною і «багатою», вона неминуче приверне до себе увагу кримінального елементу, який неодмінно захоче дізнатися, що ж такого доброго й цінного знаходиться за цією красивою дверима. Загалом, вирішуйте самі, де знаходиться та золота дизайнерська середина, яка дозволить вам мирно співіснувати з дверима у власну квартиру.

Вибираючи нову двері, обов'язково поцікавтеся шириною дверного отвору в вашу квартиру і неодмінно виміряйте його ще раз навіть у тому випадку, якщо вам здається, що ви знаєте цей розмір вже напам'ять. Варто пам'ятати про те, що коробка нової двері може бути як ширшою, так і бути вже, ніж коробка тієї двері, яка стоїть у вас зараз. Відповідно, у всіх сенсах практичніше і розумніше перед установкою нової двері демонтувати не тільки полотно старої двері, але і її коробку. Це дозволить вам отримати не тільки більш міцну дверну конструкцію, але і виграти кілька зайвих сантиметрів простору, що може виявитися корисним при покупці в квартиру великогабаритної техніки або меблів, які просто можуть не пройти в більш вузький дверний проріз.

Ну, і на закінчення остання порада. Пам'ятайте про те, що двері повинна служити своєму господареві досить довго, тому фірма-виробник обов'язково повинна давати гарантію на свої двері. І ця гарантія не повинна бути короткостроковою, а повинна складати, як мінімум, два-три роки при дотриманні умов експлуатації дверей. До речі, остання мій застереження аж ніяк не є випадковою, бо, як показує мій досвід домоуправа, деякі власники квартир відносяться до дверей у власні квартири, м'яко кажучи, безбожно. Плюс перед покупкою двері обов'язково з'ясуйте у представника фірми-продавця, як у них вирішуються зазвичай всі ті питання, які можуть виникнути у вас у майбутньому: наприклад, чи зможете ви самостійно поміняти замок в купленій вами двері, якщо в цьому виникне необхідність, або вам доведеться щодо цієї нехитрої операції обов'язково викликати фахівця з фірми, яка продала вам двері.

Просмотров: 784 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz