Четверг, 18.04.2024, 20:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 15 » Як вибрати меблі VOLPI для кухні?
22:54
Як вибрати меблі VOLPI для кухні?

Часи скидного асортименту в меблевих магазинах давно пройшли, ті дні, коли покупцям доводилося вибирати зі стандартних наборів меблів, однакових розмірів і нудних колірних рішень. У наші дні різноманітність пропонованих рішень і варіантів для обстановки кухні дає простір для уяви.

Якщо ви вирішили оновити кухню, але не знаєте, з чого почати, ця стаття для вас. Кухня в сучасній квартирі - не просто місце для приготування і прийому їжі. Тут зустрічаються сімейним колом, сюди запрошують на чашечку кави, зустрічають старих друзів. Воно повинно відповідати своєму функціональному призначенню, адже де, як не в Росії люблять домашню кухню. Кухонне облаштованість припускає повну наповненість приміщення побутовою технікою та доповненнями, які зроблять швидким і функціональним процес готування.

Обрати меблі можна тут: http://serenagroup-ru.com/.

Функціональність і дизайн.

Будь-яка господиня бажає мати красиву і зручну кухню. Вибір виробленої продукції досить широкий і зможе відповідати практично будь-яким цілям. Але як визначитися з тим, яка кухня підійде саме вам?

Якщо приготування їжі в кухні для вас не першочергово, а головну роль грає краса оздоблення, кращий вибір для вас - мінімалізм (мало секцій і шафок, тільки для необхідного). Якщо ви зайнята людина і мало часу проводите на кухні, вам потрібно продумати розташування побутової техніки, щоб економити «кожен крок». А ось господині великої родини життєво потрібна ємна і зручно облаштована меблі кухні.

Які варіанти кухні можливі? Бувають кухні-студії (об'єднані з вітальнею кімнатою, часто відокремлені барной будівництвом), кухня тільки для приготування їжі, а також кухня-їдальня. Може бути, вам потрібна додаткова техніка на кухні, пральна машина? Потрібно так само визначитися з технікою - вбудовуваної або звичайною.

Правильним рішення буде ремонт кухні перед установкою меблів. Виберіть колір вашої майбутньої меблів, він повинен гармоніювати з кольором підлоги і стін. Ви повинні представити кімнату в колірному виконанні цілком - чи буде вона представлена ​​в одному кольорі, або поєднувати кілька кольорів. Необхідно врахувати, що всі елементи декору - і покриття підлоги, і стіни, і жалюзі або фіранки повинні звучати єдиним ансамблем з меблями, а не випадати з інтер'єру.

Якщо ви продумали функціональне рішення кухні, можна перейти до наступного етапу.

Стилі обробки і колір кухні.

Від всіляких варіацій пропонованих кольорів і фактур у звичайного покупця можуть розбігтися очі. Ми допоможемо ознайомитися з основними стилями.

Класичний стіль.Ето стиль оздоблення не виходить з моди ніколи. Йому характерні предмети меблів з дерева, важкі, різноманітні, солідні. Природно, натуральне дерево по кишені не всім. Класиці добре підходять високі стелі, великі вікна. Спокій, стабільність подібної кухні перетворить вашу квартиру.

Модерн

Модерн - також дуже відомий стиль. Упор тут зроблений на зручність. Немає зайвих деталей, все добре продумано, зазвичай великий присутність якісно вбудованої техніки, без надлишків деталей. Кухні в цьому стилі рідко виконуються з яскравих тонів, їх сильні сторони - легкість, відкритість, багато світла. Можливо враження, що кухня позбавлена ​​гострих обрисів, часто кути згладжуються. Модерн - актуальний і не помпезний, спокійний інтер'єр з упором на функціональність.

Кантрі

Кантрі - стиль, що наслідує кухням сільській місцевості. Йому характерний максимальний натуралізм: плетені предмети меблів, дерев'яні фасади, квіти в горщиках. Кухонне начиння і побутова техніка зазвичай майстерно приховані, задекорована під латунні поверхні. Кантрі - затишний і простий стиль, який в той же час відповідає поставленим цілям.

Хай тек

Стиль хай-тек - повна протилежність класичного і кантрі стилів. Основна спрямованість стилю - сучасність, передові технології, нереальні форми. Тут багато металу і скла. Характерний хром, яскраво забарвлені фасади, передове наповнення технікою і аксесуарами. Тут не місце сентиментализму, декоративним «милим дрібницям». Хай - тек відрізняється красою і простором, світловий наповненістю і оригінальністю.

Підбір потрібного вам стилю - тільки частина справи. Колірна гамма кухні грає не меншу роль. Наприклад, блакитні тони приносять спокій і свіжість відчуттів, зелений - гармонію і умиротворення, жовтий і оранжевий приносять радісний настрій і атмосферность, а ось червоний - досить дратівливий колір, тому кращими варіантами його гами будуть бордовий або рожевий. Колір впливає не тільки на емоції, але і на бажання до прийому їжі. Червоні, жовті, помаранчеві відтінки покращують апетит, а яскраво синій, наприклад, не сприяє йому.

Однотонна кухня менш виграшна, ніж поєднує кілька відтінків. Всі кольори в поєднанні з білим візуально збільшують приміщення, додає повітря. Поєднання гармонійних блакитних і зелених, а також помаранчевих і жовтих кольорів можуть створити затишний і піднімає настрій інтер'єр.

Просмотров: 760 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz