Пятница, 26.04.2024, 06:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 6 » Як вибрати меблі для дитячої кімнати?
00:17
Як вибрати меблі для дитячої кімнати?

Дитина, як тільки йому виповниться сім років, починає вивчати світ навколо. Він йде в школу, пізнає себе і однолітків навколо, вчиться приймати відповідальні рішення. Батьки повинні допомогти дитині, як можна швидше стати частиною цього процесу. Допомога полягає в декількох способах. Одним з них є грамотний вибір меблів для робочого місця дитини. Адже, чим краще обладнане місце для занять дитини, тим краще і продуктивніше буде його інтелектуальна робота.

Радимо вибрати для своєї дитини дитячі кімнати від Ламелио, так як вони поєднують в собі три основні правила. Ось що ви отримаєте:

• Безпека меблів

Меблі вибирається для дитини, а значить, її важливою характеристикою стане безпеку. Дитячі меблі зобов'язана відповідати всім нормам і стандартам безпечної експлуатації. Усі ящики повинні добре відкриватися і закриватися. Також, простежте за стільцем, цей елемент меблевого гарнітура, повинен володіти міцною конструкцією, стійкої складанням і надійним екологічним матеріалом. Також стілець повинен допомогти зберегти поставу дитини, тому що деякі батьки відзначають негативні зміни в поставі у своїх дітей, після декількох місяців відвідування школи. Відбувається це тому, що дитина проводить велику кількість часу сидячи, нахиливши голову, щоб читати і писати. Тому правильний вибір стільця, допоможе усунути проблему на корені. Рекомендується регульований стілець.

Изготавливаем мебель для детской комнаты, купить можно здесь.

• Функціональність меблів

Дитячі меблі неодмінно повинна володіти функціональними якостями, наприклад, стіл з численними шухлядками і полками, а також настінного дошкою, для нотаток і нагадувань. На столі повинні міститися всі речі, щоб дитині було зручніше. Таким чином, бажано відвести кожному скриньки його функцію, скриньки тільки для підручників, зошитів, відділи для канцелярських товарів. Все повинно бути під рукою дитини, щоб він не відволікався, а був повністю занурений у процес навчання. Варто пам'ятати, що всі необхідні предмети на столі, треба розташувати так, щоб дитина сам дотягувався до них і не вставав.

• Варіативність меблів

На сайті компанії Lamelio ви можете побачити різні гарнітури для дитячих комнтат. Можете купити як набір цілком, так і окремі його частини. А головне, це великий вибір колірної гами матеріалів, що дозволить підібрати меблі на будь-який смак і інтер'єр.

Поради батькам за розташуванням меблів

Дитяче робоче місце повинно стояти біля вікна, щоб місце завжди було освітлено. Крім цього, потрібно виділити місце для лампи, в такому випадку дитина не зіпсує собі зір. Лампу бажано вибирати з матовим абажуром, для теплого приємного освітлення. Однак батькам все одно потрібно стежити за якістю світлового освітлення робочого місця дитини. Колір меблів рекомендується вибирати однотипний, світлих тонів. Тому що в цьому випадку, увагу дитини не буде розсіюватися, на відміну від яскравої різнобарвної палітри меблевого гарнітура.

Саме головне-це пам'ятати, що враховуючи всі вищевикладені нюанси, є можливість грамотно вибрати меблі для дитячої робочого місця, а отже і забезпечити йому близько 50% успішної інтелектуальної роботи у майбутньому навчанні. Решту 50% залежать безпосередньо від дитини, його посидючості, ретельності і уваги його батьків.

Просмотров: 595 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz