Суббота, 20.04.2024, 14:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 1 » Як вибрати меблі для дитячої
23:54
Як вибрати меблі для дитячої

Ми розуміємо, що так само як і у нас, дорослих, у кожного малюка може і повинно бути свій особистий простір. Це може бути своя дитяча кімната або тільки дитячий куточок вашої загальної вітальні, який стане місцем для занять та ігор вашої дитини. Ми можемо, звичайно, купити серійну модульну дитячі меблі, яка представлена ​​в широкому асортименті в багатьох меблевих магазинах. Але замовивши за індивідуальним дизайном меблі для своєї дитини, ви отримаєте цікаву і функціональну обстановку для свого малюка. Якщо ваша дитина хоче бачити свої меблі у вигляді своїх улюблених іграшок - подаруйте йому таку радість. Можна замовити окрему шафу у вигляді улюбленої машини вашого малюка, а можна з цілої кімнати влаштувати справжній казковий замок.
Якщо ви зможете створити для своєї дитини в його кімнаті комфорт, і він зможе відчувати в ній себе впевнено і буде любити її, то це, звичайно, допоможе йому правильно розвиватися.
Як же нам зрозуміти, в чому відмінність наших дорослих меблів від дитячих?
До дитячих меблів пред'являють більш серйозні і особливі вимоги, ніж до дорослого, і по безпеці, і по естетичності.
Функціональність. Дуже часто в дитячих меблів поєднуються багатофункціональні вироби: за комп'ютерним столом можна також робити шкільні завдання, в диван-ліжко можна заховати білизняні ящики, в платтяній шафі можна розмістити відділення для книг та шкільних підручників і невеликих іграшок. За допомогою такої багатофункціональної меблів ви зможете залишити багато вільного місця в дитячій кімнаті для ігор дитині.

Щоб вибрати для дітей тільки найкраще, замовляйте Дизайн интерьера.

  • Ергономічність. При виготовленні меблів для дітей завжди враховується їх вік. Це повинно відбивається в розмірах дитячих меблів, розташуванні нижніх ящиків, сходинок для двох'ярусної ліжка і т.д. Так на дитяче ліжечко з драбинкою з декількох ящиків малюк до 7 років повинна сама підніматися нагору. Якщо неправильно спроектувати і виготовити меблі для дитячої, це може в майбутньому привести до неправильної поставі або вплинути на зір вашої дитини.
  • Безпека. Використання тільки екологічно безпечних матеріалів. Така вимога обов'язково і при розробці конструктивних особливостей дитячих меблів: відсутність різних гострих кутів, дуже дрібних і скляних деталей. На ліжечка малюків встановлюються огорожі, а на дверях шафок і невеликих ящиків абсолютно безпечні ручки.
  • Дизайн. Для дитячої кімнати, швидше за все, підійдуть меблі яскравих і соковитих кольорів, але гармонійно поєднуються між собою. Це допоможе вашій дитині завжди бути в доброму гуморі і краще справлятися з творчими завданнями і, звичайно, не завадить йому відпочивати.

Кімната вашого малюка одночасно є спальнею, ігровий і, звичайно, місцем для приготування шкільних та інших завдань. Тому вибирати дитячі меблі треба дуже серйозно, обдумано. Вона повинна бути одночасно багатофункціональної і зручною, але найголовніше - безпека. Все це можна отримати роблячи дитячі меблі на замовлення. Ви зможете замовити дитячі меблі потрібного вам кольору, виконати за розмірами саме вашої кімнати дитини. На таких меблів можуть бути найрізноманітніші яскраві і барвисті малюнки та аплікації. Про таку своїй чудовій дитячих меблів ваш виріс дитина не забуде ніколи. Коли ж в родині кілька дітей, ви зможете замовити навіть 3-х ярусні дитяче ліжечко. Сьогодні одна з найбільш затребуваних є дитяче ліжечко «горище» ». Така ліжечко - справжня мрія будь-якого малюка.
Ліжечко «горище» - конструкція, де нагорі спить ваша дитина, а знизу розташовується робочий навчальний стіл з невеликим шафкою. Все це пов'язано драбинкою, а ступені одночасно є і невеликими шафами для зберігання іграшок вашого малюка.

Замовляючи дитячі меблі треба враховувати, що в дитячій кімнаті може бути кілька різних за функціональністю зон:
зона навчання: письмовий стіл, книжкові полиці, книжкова шафа;
зона для одягу: платтяна шафа, невеликий комод і т.д .;
зона ігор: спортивні споруди;
зона відпочинку: ліжко для сну.
Такий аналіз розподіл дитячої кімнати на зони з урахуванням її розмірів допоможе зрозуміти, яку саме вам необхідно замовити меблі.

Просмотров: 628 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz