Пятница, 29.03.2024, 15:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Декабрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Декабрь » 1 » Як вибрати меблі
23:41
Як вибрати меблі

Як вибрати меблі

При виборі меблів, в першу чергу, необхідно звернути увагу на її виробника. Умовно їх можна розділити на дві групи: ті, хто власне виробляє меблі і ті, хто купує її в інших виробників. Набагато простіше мати справу з першим типом – тут Вам буде забезпечено двосторонній зв'язок у разі виникнення питань щодо гарантійного обслуговування, можливого ремонту та інших зобов'язань. Перевагу слід віддавати виробникам, які без праці можуть розповісти про своєму виробництві, або організувати туди екскурсію. Важливу роль при виборі виробника меблів відіграє час функціонування організації. Тривалий термін існування компанії на ринку передбачає наявність досвідченого грамотного персоналу, розвинених технологій у цій сфері, сучасного обладнання, що забезпечує більш високу якість меблів.

Як вибрати мебельСовременная високоякісна меблі відповідає наступним вимогам. По-перше, виступаючі деталі меблів, наприклад, стільниці, повинні бути обладнані протиударним кантом щоб уникнути відколювання і виникнення подряпин. По-друге, підставки висуваються ящиків повинні виготовлятися зі сталі, інші матеріали не припустимі внаслідок своєї недовговічності. В-третіх, щоб зберегти скла сервантів і шаф, потрібно вибирати деталі з врізаними завісами – такі петлі дозволяють дзеркал і стекол міцніше триматися. І, нарешті, необхідно вибирати меблі, що володіє регульовні опорними ніжками для більшої устоцчивости.

Більше про вибір меблів тут: как подобрать удобную мебель.

Окремо хотілося б згадати про основні критерії, за якими можна відрізнити виробника якісних меблів. Очевидно, великої довіри заслуговує меблева фабрика, де інтереси клієнта ставляться понад усе, що може проявлятися виняткової уваги менеджера до замовника без відволікання на що-небудь ще. Генеральний директор повинен знати кожного клієнта в обличчя», охоче спілкуватися і давати консультації. Ще одна відмінна особливість – наявність комп'ютерного проектування, яке надається безкоштовно.

Гарантійне обслуговування

Якісне гарантійне обслуговування – одна з найголовніших проблем, що виникають в процесі придбання меблів. Тут найбільш важливим є питання не стільки про надання тривалого терміну гарантії, скільки про можливості виконання рекламації – відшкодування збитку, що виник унаслідок неналежної якості товару. Для уникнення непорозумінь Ви можете проконсультуватися з виробником щодо тих дій, які він буде робити у випадку виявлення недоліків та дефектів на придбаної меблів. Першочергове завдання тут – визначення підстав для проведення рекламації. Наприклад, виробники меблів можуть не брати до уваги кольорове відмінність окремих ділянок предмета внаслідок особливостей деревини, і не вважати дане підставу причиною рекламації.

Вітальня і меблі

Першочергове завдання при виборі меблів для коридору – визначення її місця розташування. Необхідно вибирати моделі, які використовують весь доступний простір передпокою. Для того щоб ретельно приховати речі від сторонніх, краще всього придбати моделі з закритими або дзеркальними дверима. Крім того, дзеркала допоможуть візуально розширити простір передпокою. Сучасні технології дозволяють безпечно використовувати меблі, обладнана дзеркалами – поверхня покривається плівкою, що володіє захисними властивостями. Ця плівка перешкоджає поширенню осколків у разі, якщо дзеркало розбивають.

Як вибрати мебельОбычно, сучасні меблі для передпокою оснащена вбудованими світильниками, які є зручними і практичними, а також служать елементом декору. Причому, бажано, щоб освітлювальних приладів було кілька – для більш яскравого освітлення і швидкого пошуку потрібної речі.

Найбільш популярний предмет меблів в коридорі – гардеробна. Адже цей шафа, який також можна вмонтувати в стіну, здатний вмістити в себе велику кількість одягу всієї Вашої сім'ї. Відмінною особливістю гардеробної можна назвати розсувні двері. Але передпокій – не єдине місце розміщення вбиральні, для цього підійдуть і вітальня, і спальня, і інші кімнати будинку.

Сьогодні прихожу важко собі уявити без невеликих столиків різноманітних форм і забарвлень, де зазвичай розташовані телефон, газети, журнали. Для додання інтер'єру вишуканості та стилю рекомендується розмістити в коридорі кілька полиць для квітів, статуеток, декоративних фігурок.

Просмотров: 603 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz