Пятница, 19.04.2024, 15:25
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 15 » ЯК ВИБРАТИ ЛІЖКО ДЛЯ СПАЛЬНІ?
23:04
ЯК ВИБРАТИ ЛІЖКО ДЛЯ СПАЛЬНІ?

Вибір ліжка залежить від трьох основних параметрів: габаритів, зовнішнього вигляду і, звичайно ж, зручності. Розмір меблів особливо важливо враховувати, якщо вона буде стояти в невеликій кімнаті. Громіздка двоспальне ліжко, наприклад, може зайняти чи не половину вільного простору. Зовнішній вигляд виробу повинен відповідати інтер'єру приміщення і обробці інших елементів меблів. Зручність ліжка безпосередньо залежить від її розмірів і форми. Велике значення мають і матраци Москва - в великих містах, де на якість сну впливають перманентний шум і різні викиди, особливо важливо підібрати максимально зручне виріб, здатний забезпечити власнику міцний і здоровий сон.

Рекомендую спробувати ліжко від ANDREA FANFANI.
Купити його можна тут: www.serenagroup-ru.com.
Висока якість за доступною ціною.

Перераховані критерії - лише основа для вибору. Існують і інші, додаткові параметри, які також важливо враховувати.

Матеріал виготовлення

Найякіснішим, але і найдорожчим варіантом, вважаються ліжка з натурального дерева: горіха, вишні, черешні, дуба та вільхи. Такі вироби відрізняються міцністю і довговічністю. Крім того, вони і виглядають відповідно - розкішно і елегантно.


Найпоширеніші недорогі варіанти - ліжка з ДСП або МДФ. Ці матеріали поступаються натуральному дереву майже за всіма параметрами, але теж непогано підходять для сну. Вони не токсичні, відрізняються гарною міцністю.

 

Існують і комбіновані варіанти - сама ліжко зроблена з ДСП, а окремі елементи виконані з натурального дерева. Таким чином можна нейтралізувати недоліки ДСП - недовговічність і не дуже гарний зовнішній вигляд.

Конструкція

Вибір конструкції особливо важливий для невеликих приміщень або для кімнат з декількома ліжками. Хорошим рішенням в такому випадку буде купити ліжко, яку можна вмонтувати в шафу. Такий виріб називається трансформером - вночі воно служить ліжком, а вдень займає вертикальне положення і стає лише однієї зі стінок шафи.


У разі нестачі вільного простору добре підійдуть і розкладні дивани, які в розгорнутому положенні виконують функції двоспальним або односпальним ліжка.

Просмотров: 789 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz