Пятница, 26.04.2024, 09:21
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Ноябрь » 16 » Як вибрати ліжко для дитини (BAMAX)
00:04
Як вибрати ліжко для дитини (BAMAX)

Як і всі інші елементи дитячих меблів, ліжко повинна бути міцною, зручною, ергономічною і красивою. Ця стаття підкаже вам, як правильно вибрати ліжко для дитини.

Першим ділом вибір ліжка залежить від віку дитини. Приміром, ліжечко для новонародженого в залежності від її структури підходить для малюків до трьох років. Обираючи таку ліжечко обов'язково потрібно звернути увагу на її надійність. Вона повинна бути зроблена з натуральних матеріалів (кращий варіант - дерево), відрізнятися міцністю і безпекою. Зазвичай для виготовлення ліжечок для малюків використовують деревину сосни, берези або бука. Береза ​​і сосна вважаються більш економним варіантом, а ліжко з бука вийде дорожче, але зате вона набагато стійкіше. Яка б не була використана порода дерева, такі меблі обов'язково повинна бути покрита тільки безпечною для здоров'я тонуванням або лаком на водній основі, у складі якого немає формальдегіду.

Обрати та придбати меблі можна тут: http://www.serenagroup-ru.com/brands/view/bamax.
Великий вибір якісних меблів за доступними цінами.

Ліжечко для новонародженого.

Така ліжечко повинна комплектуватися або пружинним матрацом, або кокосовим з кокосовою плитою зверху, так як цей матеріал вважається самим нешкідливим і не викликає алергію. Одним з характерних властивостей виробу для новонародженого є решітка. Проміжок між її прутами повинен бути менше восьми сантиметрів, в іншому випадку це буде небезпечно для зростаючого малюка. Дуже практичною стане ліжко з додатковими функціями, наприклад такими як, колесо-гойдалка або нижні викочувати ящики, що дозволяють заощадити місце в кімнаті. Якісну ліжечко для новонароджених можна купити на сайті портал оголошень казахський.

Ліжко для дошкільника.

В даному випадку виріб має бути травмобезпечним, комфортним, екологічним і мати естетичне наповнення. Такі ліжечка зазвичай відрізняються неординарним дизайном. На сьогоднішній день виробники випускають їх у вигляді лімузинів, корабликів, роботів, гоночних машинок та інші. Сайт безкоштовних оголошень Астана надає вам широкий вибір ліжок різної форми і колірної гами за доступними цінами. Ліжко для дошкільника повинна мати жорстке рівну основу, рейкове або з цільної плити ДСП.

Ліжко для школяра.

Такий варіант купується на довгий час. Тому насамперед потрібно звернути увагу на якість і функціональність виробу, так як воно буде служити набагато довше попередніх. Фома ліжка і колірне оформлення повинні бути більш суворими і менш яскравими. Ліжко повинна мати рівне ложе і жорсткий матрац. Краще вибирати натуральний наповнювач: повсть, кокос, латекс. Матрац із залежним пружинним блоком «бонель» стане кращим варіантом для дитини до чотирнадцяти років.

Просмотров: 869 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz