Среда, 24.04.2024, 19:57
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 16 » Як вибрати ліжко
00:12
Як вибрати ліжко

Щоб відпочити комфортно і добре, потрібно лягти спати на зручному ліжку - проста істина. Давайте розберемося, яка ліжко сприятиме здоровому повноцінному сну і відпочинку організму.

Конструктивно ліжко являє собою каркас, який може бути виготовлений як металевим, так і з дерева, і матрац. Термін експлуатації ліжка напряму залежатиме від міцності каркаса. Тому до його вибору необхідно підходити з особливою увагою.

Усередині бічних панелей каркаса кріпиться підстава матраца - поперечні ребра жорсткості. Для двоспальних моделей передбачена поздовжня жорстка балка, на яку також кріпляться жорсткі рейки. Бажано, щоб відстань між ними становила не більше 30-40 мм.

Як правило, ліжко складається з декорованого спинки, підніжної стінки, бічних панелей і каркаса. У більш дорогих моделях по обидва боки ліжка передбачені бічні висувні ящики для постільної білизни. Корпус ліжка може бути як дерев'яним, з лакованим покриттям, так оббитий тканиною або шкірою. Також сама ліжко може бути металевою, де спальне місце буде представлено у вигляді сталевої сітки.

У нас, можно сделать заказ на двуспальную кровать нужного размера с учетом всех потребностей.

За кількістю спальних місць, ліжка бувають односпальними, полуторки і двоспальними. До речі, ліжко можна придбати як окрему одиницю меблів, або ж у складі меблевого гарнітура. Крім стаціонарних не розбірні ліжок, існує безліч варіацій складаються моделей ліжок - це всілякі ліжка-трансформери, диван-ліжка, ліжка-книжки і крісла-ліжка, які при необхідності можна зібрати і збільшити житловий простір кімнати.

Матеріали і матраци

Безумовно, натуральна деревина є найкращим матеріалом для виготовлення ліжок. Для виробництва корпусів використовують також фанеру, плити МВФ, ЛДСП і ДСП, а також деревне шпон. Металеві каркаси також надають гарний стильний вигляд ліжка і мають високу міцність. При виборі сталевого корпусу звертайте особливу увагу на стан металу, з якого вони виготовлені. Металеві поверхні повинні бути ретельно покриті фарбою і лаком, щоб уникнути появи іржі.

Матраци повинні відповідати габаритам корпусу ліжка. Вони можуть йти як в комплекті з ліжком і входити в її вартість, так продаватися окремо. Матраци можуть бути як з наповнювачем, так і пружинні. Важливо враховувати жорсткість матраца і його ергономічні характеристики.

Найчастіше в якості штучних наповнювачів матраців використовують латексну піну, а натуральних - кокосове волокно, яке вважається екологічно чистим і дозволяє «дихати» матрацу. Рекомендується вибирати матраци середньої жорсткості, які володіють хорошими ортопедичними якостями.

Просмотров: 487 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz