Пятница, 29.03.2024, 10:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Апрель » 28 » Як вибрати ламінат
19:15
Як вибрати ламінат

Ламінат – це штучне покриття для підлоги, альтернативне паркету. Він дешевше, але по зовнішньому вигляду практично не відрізняється від нього. Від паркету відрізняють його конструкція і використовуваний матеріал.

Підлоговий ламінат являє собою багатошарову конструкцію, покриту декоративним шаром, що імітує різні породи природного деревини або натуральні кам'яні матеріали. Випускається ламінат з нанесеним на нього декоративним шаром, що складається з орнаменту або абстрактної картини.

Переваги ламінату є здатність протистояння механічних впливів. Завдяки особливостям його верхнього шару він не електризується і відштовхує пил. Для догляду за ним не потрібно особливих зусиль досить пропилососити або провести вологе прибирання. Видалення сильних забруднень на ньому сприяють спеціальні чистячі засоби, в якості очищення можуть застосовуватися органічні розчинники. Єдиною проблемою при догляді за ламінатом, є неприпустимість використання абразивних і щелочесодержащих речовин. При пошкодженні ламінатного покриття, воно усувається за допомогою спеціального складу з відповідним кольором. Воно добре поглинає ударні повітряні шуми. Плюсом цього покриття є його просте укладання.

Узнать цены на ламинат и купить его можно тут: TorgAll.

Вибір ламінатного покриття проводиться по певному класу, який унормовує його експлуатацію. Найбільш поширеними є наступні класи ламінату: для його експлуатації у громадських приміщеннях з незначним механічним навантаженням; аналогічно з середньої та інтенсивним навантаженням; для використання в житлових приміщеннях. Крім того проводиться вибір ламінату по товщині, який впливає на термін його експлуатації, характеристики звукопоглинання і монтаж. При тонкому ламитном покриття необхідна ретельна підготовка підстави. При більш товстої ламінатної дошки виникає проблема збільшення вартості покриття.

При виборі ламінату необхідно керуватися не тільки його декором і вартістю, але і маркою фірми, яка його проводила. На сьогоднішній день їх існує безліч. Але лише деякі з них мають популярністю, тому як виробляють якісний ламінат. Тому необхідно купувати ламинатное покриття відомих виробників, нехай навіть якщо вони будуть дорожче.

Просмотров: 526 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz