Пятница, 19.04.2024, 04:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 2 » Як вибрати квартиру?
01:32
Як вибрати квартиру?

І ось ви дозріли! На носі 30 років, вже є дітки, або просто набридло жити з батьками. Пора !!! Як вибрати хорошу квартиру? Як не помилитися? Адже там доведеться жити не один рік. Придбання житла - це стрес. Адже запитів багато, а відповідних пропозицій мало, або зовсім немає «вашої ідеальної квартири».

Тож почнемо:
Для початку визначимося - буде це вторинне житло або новобудова. Обидва варіанти мають свої плюси і мінуси. Новобудова, ще ні ким не перевірена, але ж вам не дуже хочеться відчувати на собі погано працюючу каналізацію, перебої з водою, продуваються стіни і т.д. Зате новобудова, найчастіше розташована в хорошому районі, з доступною паркуванням (якщо навколо закінчено будівництво) та іншими зовнішніми спокусами. Але жити то ми будемо всередині, а не зовні! Так що добре подумайте і подивіться нові будинки, їх якість, їх переваги і недоліки ... Ну і різниця в ціні, теж вагомий аргумент!
Великий вибыр доступних квартир ви знайдете тут: куплю квартиру Харьков.
Потім необхідно визначитися з районом. Для мене важливо, щоб будинок знаходився недалеко від роботи хоча б одного члена сім'ї. Це дуже зручно! Потім вже починаємо розглядати наявність в кварталі магазинів, Дет.сад, шкіл і т.д. Походіть довкола, передбачуваного будинку, розгляньте під'їзд (наявність шприців і пляшок), придивіться до підліткової молоді на вулиці. Зверніть увагу є, чи поблизу майданчик, або парк. Жахливо, якщо навколо бетон і суцільні дороги. Звичайно, екологічно чистий район важко. Але якщо у вас є така можливість, то щиро за вас рада!
Робота з агентствами. Не знаю, як у вас в місті, але для себе я зрозуміла, що не варто на це витрачати час! По-перше, за позірною безкоштовністю, ви потім їм віддасте 2-3% від вартості квартири. Якщо у вас є така можливість, тоді це плюс! Ми ж вважали за краще витратити ці гроші на ремонт :) Загалом шукайте самі! Скупити всі газетки з нерухомості, і сідайте обдзвонювати. І рано чи пізно, ви знайдете саме ваш варіант. Не впадайте у відчай, якщо не знайдете щось вартісне в перший раз. Значить ваша квартира попереду! Можна подивитися он-лайн газетку з оголошеннями вашого регіон!
Вибравши, десяток потрібних оголошень, їмо дивитися! Зверніть увагу на ряд параметрів:
- Престижність району;
- Віддаленість від центру міста;
- Відстань до найближчої транспортної зупинки або роботи;
- Матеріал будинку, стін, рік побудови;
- Поверх, розміри і планування житлових кімнат, товщина стін;
- Стан квартири, орієнтація вікон квартири, грибок на стінах
- Розміри лоджії;
- Стан двору, під'їзду; наявність ліфта;
наявність сміттєпроводу;
- Запитаєте у господарів квартири про їх сусідів

Просмотров: 710 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz