Четверг, 25.04.2024, 07:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 6 » Як вибрати кухонний куточок для маленької кухні?
00:25
Як вибрати кухонний куточок для маленької кухні?

Важливо забезпечити атмосферу комфорту і затишку в кухонному приміщенні, тому відповідально потрібно поставитися до вибору меблів. Чудово з цим завданням впорається кухонний куточок, що можна легко вибрати для маленької кухні. 

Кухонні куточки — гармонія краси і затишку.

Серед основних переваг використання кухонних куточків можна виділити:

— Куточок дозволяє максимально ефективно і раціонально використовувати кутове простір в кухонному приміщенні.

— Крім того, за допомогою куточка є можливість розмістити всіх членів родини за столом на кухні.

— Для маленької кухні ідеальним рішенням стануть комфортні кухонні лави, що практично не займають багато місця.

— Куточок дозволяє створити затишні і комфортні умови на кухні.

— Крім того, кут може використовувати в якості розділення приміщення на функціональні зони.

В нашей компании угловой кухонный диван будет стоить совсем недорого.

Габарити і матеріали кухонного куточка.

Перед тим, як вибирати куточок потрібно провести всі виміри в кухонному приміщенні. Куточок потрібно розміщувати в відокремленої частини приміщення, щоб створити комфортні і затишні умови. При цьому враховуємо кількість членів сім'ї і габарити самої кухні. Також завжди можна кут замовити за індивідуальними розмірами, що максимально впишеться в кухню будь-яких розмірів.

Вибираючи матеріали для кухонного куточка, варто зупинитися на натуральному дереві, що характеризується відмінними експлуатаційними характеристиками. Крім того, такий варіант підійде, як для класичних, так і для сучасних дизайнів інтер'єрів. До бюджетного варіанту можна віднести куточки з ДСП, що також справляються з усіма поставленими завданнями.

Форма та конфігурація куточка.

Досить часто покупці помиляються з вибором правильного напрямку куточка, що в результаті створює певні дискомфортні умови. При цьому потрібно виділити правосторонні і лівосторонні куточки. Тому потрібно враховувати цей момент при виборі оптимального варіанту.

Крім того, потрібно вибирати функціональні куточки для невеликих кухонь, які мають спеціальні ящики для зберігання корисних побутових речей. Такі варіанти дозволять заощадити життєвий простір на маленькій кухні.

Оббивка кухонного куточка.

Важливе значення має матеріал оббивки кухонного куточка, який буде відповідати за практичність і довговічність цілого виробу. Тому потрібно відповідально поставитися до вибору оббивки меблів.

Як відомо, в кухонному приміщенні спостерігається підвищений рівень вологості, тому потрібно вибирати меблі, яка характеризується стійкістю до негативного впливу вологи. Кращим рішенням будуть практичні і зносостійкі матеріали для оббивки сидінь кухонного куточка. Наприклад, це може бути натуральна шкіра або її замінник, що не боїться вологи і проста в догляді. Крім того, провідні виробники вибирають спеціальні матеріали, що не бояться негативного впливу бруду і вологи, а також прості у догляді.

Також куточки потрібно вибирати в залежності від стилю дизайну інтер'єру. Наприклад, для класичного стилю варто вибирати поєднання натурального дерева і дорогих матеріалів обробки сидінь. Для стилю хай-тек підійдуть куточки з металу і сучасними матеріалами обробки сидінь. Сучасний інтер'єр припускає використання максимально практичною і функціональною меблів, яка буде гармоніювати з обробкою всіх поверхонь в кухонному приміщенні.

Просмотров: 506 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz