Пятница, 29.03.2024, 18:30
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2018 » Июль » 14 » Як вибрати корм для кішки?
12:01
Як вибрати корм для кішки?

Далеко не всі господарі котів намагаються годувати своїх улюбленців натуральною їжею. Багато хто з них вибирає спеціальні корми, які продаються в магазинах, вважаючи, що в них входить весь баланс вітамінів і корисних елементів, це так і є. Корм – це основна складова котячого здоров'я.

Насправді, на прилавках магазинів можна знайти дуже багато кормів від різних виробників, ціна на які різна, але всі вони відрізняються якістю, точно також як і продукти харчування для людей.

Корм повинен бути корисним, адже якщо тварина є тільки його, то вітаміни йому отримувати не звідки, корм повинен давати всі необхідні мікроелементи. Серед великого розмаїття кормів, можна просто заплутатися, тому для того, щоб вибрати правильну їжу для кота, потрібно дотриматися визначених правил, інтернет-магазин «zoolove.com.ua» пропонує корм Роял Канин для кішок, який насичений вітамінами, його склад складається тільки на натуральних компонентах.

Замовити корм для кота можна в інтернет зоомагазині: zoolove.com.ua.

Найголовніше, з чим варто визначитися з виробником, ніколи не біжіть за іноземними виробниками, так як їх корми можуть мати гіршу якість, ніж корми від вітчизняних виробників.

Коли ви визначилися з виробником, виберіть марку корми, і яким він буде, з його консистенцією. Зазвичай потрібно вибирати згідно породі кота, так як кожна порода має свої слабкі місця в плані здоров'я, приміром, шотландців краще купувати корми з кальцієм, так як у цієї породи крихкі кістки і потрібно постійно зміцнювати їх.

Пам'ятайте, що від неякісного корму у котів можуть з'явитися проблеми зі здоров'ям. Тому ніколи не варто звертати увагу на корми з низькою ціною, або ті, які продають акції. Так як логічно стає зрозуміло, що якщо його продають по акції, то це означає, що у нього міг пройти термін придатності, а давати улюбленцю прострочену їжу, не добре і шкідливо, це може загрожувати навіть його смертю. Тому зверніть увагу на термін придатності.

Упаковка корму повинна бути цілою, не відкритою, без подряпин. Свіжий корм завжди буде видавати приємний і смачний запах. І саме останнє, придивіться до пристрастям свого улюбленця, деякі коти обожнюють корм з яловичиною, інші з куркою, це теж грає важливу роль.

Просмотров: 541 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz