Пятница, 26.04.2024, 12:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Февраль » 17 » Як вибрати конструктор LEGO
21:03
Як вибрати конструктор LEGO

На ринку представлено безліч фірм виробників конструкторів, але напевно перше місце серед них займає LEGO. Компанія випускає продукцію з 40-х років двадцятого століття. Такого широкого асортименту, як в конструкторі LEGO, ви не знайдете мабуть ні в одній іншій фірмі. Якість говорить сама за себе: зібравши іграшку, дитина може легко її розібрати і зробити з деталей щось нове. Перевагою є і сумісність деталей з різних комплектів, що відкриває можливість для творчості і створення своїх неймовірних творів. У великому розмаїтті легко орієнтуватися за допомогою спеціальних покажчиків на упаковці, які підказують, для якого віку створений саме цей комплект. Компанія виділяє окремі серії конструкторів за тематикою: DUPLO – для найменших; CITY – допомагає дітям познайомитися з різними професіями та інфраструктурою великого міста; FRIENDS – серія для дівчаток і багато інших. У кожній серії можуть бути свої підсерії, які можна доповнювати і змішувати між собою, створюючи великі набори. Будь комплект має докладну інструкцію, що полегшує процес для новачка або складання складного конструктора з наявністю світяться елементів і навіть мотора.

Замовляйте конструктор лего дешевше тут: конструктор Лего Дупло.

Як вибрати конструктор LEGO і що впливає на його вартість

Продукцію даного виробника можна купити як в спеціалізованих магазинах, так і у великих маркетах дитячих товарів, а також замовити в перевірених інтернет-магазинах. Вибирайте конструктори LEGO у надійних постачальників, щоб уникнути підробки.

Ви можете взяти два комплекти однакових за вагою та кількістю деталей, але ціна буде на 30-40% вище. Швидше за все ви маєте справу з ліцензійним набором, такі іграшки завжди дорожче.

Інший дуже важливий критерій, на який рідко звертають увагу покупці – це вага.

Головне не розмір коробки або кількість деталей, а вага однієї деталі окремо.

Можна оцінити також кількість деталей (вказується на кожній упаковці), але в комплекті може бути дуже багато дрібних деталей або кілька великих. Потрібно подивитися, які саме компоненти входять у вибраний вами комплект.

І звичайно ж варто звернути увагу на вказаний вік. Краще вибрати набір відповідний віку дитини, інакше він може не впоратися з поставленим завданням або йому буде не цікаво збирати занадто легкий для нього варіант. В результаті дитя засмутиться і втратить інтерес до гри.

Ви можете знайти набори, які продаються в спеціальних пластикових боксах або валізах. Це дуже зручно для подальшого зберігання, так як деталі завжди можна скласти в оригінальну коробку.

Не багато знають, що існують серії LEGO для дорослих. Кожен може порадувати свою дитину, зробити подарунок комусь із близьких і навіть знайти цікаве для себе. Конструктори LEGO – це світ, повний пригод і нових відкриттів.

Просмотров: 542 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz