Четверг, 18.04.2024, 09:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 24 » Як вибрати кондиціонер?
01:12
Як вибрати кондиціонер?

Як правильно вібрато Компанію, в Якій купуваті кондиціонер?

Кондиціонери однозначно нужно купуваті в спеціалізованій кліматичної компании, что має великий досвід роботи и гідну репутацію. Така компанія надає вам не только обладнання вісокої якості, вона такоже надає послуги з его підбору, монтажу, и сервісного обслуговування.

Купуючі кондиціонер, звертайте Рамус на професіоналізм менеджера, Який допомагає вам підібраті обладнання. Існує много індівідуальніх моментів, пов'язаних з вашим пріміщенням и з вашими побажаннями, Які обов'язково нужно врахуваті при підборі кондиціонера, Аджея це технічно складне обладнання, від него Залежить здоров'я і комфорт Вашої родини. До его Вибори треба підходіті очень відповідально.

Менеджери кліматічніх компаний стікаються з харчуванням підбору обладнання та его монтажу кожен день, шкірних годину. Співробітнікі компании регулярно проходять навчання, віїжджають на об'єкти, знають всі або почти всі про кліматічному обладнанні, его правильному підборі и монтажі.

Якість монтажу - ще одне цікаве питання. Досвід роботи монтажних бригад має велике значення. Например, если одна монтажна бригада Щодня встановлює 3-4 кондиціонера, то только за один рік роботи виходів прежде 500 кондиціонерів! Звертайтеся до професіоналів своєї справи.

При віборі компании такоже нужно звертати Рамус на ті, силами якіх фахівців проводитися сервісне обслуговування кондиціонерів. Ідеально, если ви віберете Компанію, у якої є власний сервісний центр. Це говорити про ті, что компанія відповідально Підходить до справи и Повністю бере на себе відповідальність за якість продаваної вам техніки.

Як вибрати кондиціонер?

Вибирайте кондицыонер в оренду, особливо якщо ви не плануєте користуватись ним кожен день. Замовити кондиціонер можна тут: аренда вентилятора.

Чому кондиціонери коштують так дорого?

Ві повінні розуміті, что кондиціонер - це технічно складне обладнання, и ВІН вам буде служити вірою и правдою не рік и не два, а более 7-10 років! Такоже ві повінні розуміті, что ВАРТІСТЬ кондиціонера складається віходячі з питань комерційної торгівлі его характеристик.

Потрібно звертати Рамус на: Країну - виробник, рівень шуму, робочі температури, Енергоефективність, можлівість роботи на обігрів, срок гарантії, якові дает кліматічна компанія на кондиціонер, наявність додатково функцій, таких як фільтри очищення Повітря, іонізація, зволоження Повітря, приплив атмосферного Повітря з вулиці и інші технічні параметрами.


Чи можна охолодіті всю квартиру одним кондіціонером?

Звичайний кондиціонер (спліт-система настінного, касетного, підстельового, підлогового типу) підбірається за площею приміщення, в якому ВІН встановлюється. Если ви хочете підібраті звичайний кондиціонер віходячі відразу з площади всієї квартири - це неправильно. Таке обладнання НЕ створюватіме в суміжніх пріміщеннях Комфортні умови, а в пріміщенні, де воно буде встановлен, ви будете відчуваті Сильний повітряний потік, перебуваті там буде некомфортно, а Внутрішній и Зовнішній блоки будут набагато более, чем блоки, розраховані на менше площу.

При цьом нужно звернути Рамус на планування Вашої квартири. Може, для вас це и хороший варіант, только нужно оптимально підібраті кондиціонер по потужності. При установці одного кондиціонера в корідорі, например, чи не буде рівномірного охолодження у ВСІЙ квартирі. У більшості коридорів установка кондиціонера сильно утруднено відведенням дренажу и підбіттям труб до зовнішнього блоку. Потрібно уважний вівчіті план квартири, тоді можна буде сделать якісь Висновки.


До якої мінімальної температури можна охолодіті Повітря в пріміщенні з с помощью кондиціонера?

У більшості кондиціонерів вона обмежена Розумна межею в + 17-18 ºC. Альо ві повінні розуміті, что комфортна температура для людини + 21-23 ºC. Ми б вам не рекомендувалі охолоджуваті приміщення до температури нижчих 21 ºC, особливо в літню пору, це может привести до простудних захворювань. За порадою медіків, різніця в температурах (зовнішнього Повітря и Повітря Всередині приміщення) не винних перевіщуваті 5 градусів.

Просмотров: 1015 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz