Пятница, 26.04.2024, 04:06
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2015 » Январь » 10 » Як вибрати комерційну нерухомість
01:10
Як вибрати комерційну нерухомість

Останнім часом на ринку комерційної нерухомості ситуація складається так, що середні і великі компанії, в основному, намагаються вдаватися до власних ресурсів для пошуку своєї компанії з нерухомості ...


Але, все ж, спочатку за інформацією з нерухомості багато компаній звертаються в агентства нерухомості.
Звернення в агентство нерухомості відбувається не за послугами пошуку, оформлення та супроводу угод, а з метою отримання інформації по об'єктах нерухомості, щоб зробити все далі самостійно.

Обираєте комерційну нерухомість?! Тоді вам сюди: недвижимость в Испании.
Зручний пошук та широкий вибір нерухомості за доступною ціною.

Дуже часто така ситуація виникає з вини агентств нерухомості - при зверненні до деяких з них, дійсно, просто важко знайти нерухомість.

В основному, їх послуги полягають тільки в елементарному звідництві, а комісійні, запитувані ними, потенційних клієнтів відлякують.

Клієнти при пошуку об'єктів нерухомості звертаються в Інтернет, при цьому постійно натикаються на оголошення, створені ріелтерськими агентствами для залучення клієнтів.

При пошуку нерухомості на допомогу прийдуть інформаційні ресурси про ринок нерухомості в Інтернеті.

Тут можна ознайомитися з аналітичними матеріалами, провести моніторинг підходящої нерухомості і її вартості.

У більшості компаній рішення про пошук, виборі і здійсненні операції з об'єктом нерухомості приймається керівниками, які, найчастіше, не мають у розпорядженні достатнього часу для того, щоб особисто з'їздити подивитися об'єкт і провести попередні переговори.

Тому керівник в штаті компанії виділяє співробітника, який оглядає нерухомість, проводить з власниками нерухомості попередні переговори за умовами майбутньої угоди.

У такому випадку здатність працівника грамотно провести переговори, здійснити оцінку технічних і юридичних складових є важливою проблемою для прийняття правильного рішення.

При цьому покупка нерухомості затягується, внаслідок чого найбільш цінна нерухомість продається або здається до того, як важлива інформація доходить до керівника, або співробітник компанії самостійно не може оцінити необхідність покупки нерухомості.

Тому знайти необхідну нерухомість можна більш ефективно, подавши заявку в агентство нерухомості. У цьому випадку досвідчені професіонали супроводжуватимуть операцію від початку до повного її завершення ...

Просмотров: 1145 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz