Суббота, 20.04.2024, 05:45
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Август 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Август » 16 » Як вибрати клінінгову компанію?
18:48
Як вибрати клінінгову компанію?

Як вибрати клінінгову компанію? Які питання варто поставити і на що звернути увагу при виборі? Ми спробували виділити різні ознаки, за якими можна відрізнити хорошу клінінгову компанію від поганої. Читайте, думайте, вибирайте.

Імідж компанії. Всі знають, що зустрічають по одягу, тому, перше, на що варто звернути увагу при виборі компанії це на її імідж. Зверніть увагу на сайт, що на ньому є, гарний він, функціональний, чи є у компанії логотип і т.д. Погодьтеся, що якщо компанія витратила гроші і зусилля на те щоб зробити, сайт зручним і красивим для Вас, то скоріше за все це не одноденна компанія, а компанія, яка дивиться в майбутнє, хоче розвиватися і бути корисним і надійним партнером для своїх клієнтів.

Рекомендую клінінгову компанію клінінгові послуги. Якісне прибирання за доступними цінами, компанія яка турбується про своїх клієнтів.

Відгуки клієнтів та існування цих клієнтів. Якщо компанію вам порадили друзі це добре, а якщо ні, як бути? Тоді залишається тільки одне звернути увагу на тих, хто є клієнтами компанії, чи є серед них відомі бренди, можливо хтось писав рекомендаційний лист про компанії з якою вони працюють. А щоб перевірити чи дійсно такий клієнт є у обраній вами компанії і це не просто хитрий маркетинговий хід (наприклад досить часто попрацювавши місяць на об'єкті і вилетівши з нього у компанії на сайті, все одно, є такий клієнт), можна спробувати попросити телефон контактної особи , що зацікавив вас клієнта, аргументувавши це тим, що хочете почути усні рекомендації про обраній компанії. Якщо ви власник будови або великий орендар офісних приміщень і готові запропонувати постійну співпрацю, то дивно, якщо вам відмовлять.

Ціна і її формування. Неправильно вибирати найдешевшу компанію, скупий платить двічі. По-перше, якщо вам назвали остаточну ціну відразу (а не орієнтовну), то це вже погано жодна клінінгова компанія так вчинити не може, завжди остаточна ціна формується після огляду менеджером об'єкта. По-друге, будь-яка ціна повинна бути аргументована, тобто ви повинні розуміти за що платите, відчуйте різницю: до вас приїхала бабуся з ганчіркою, вилила на підлогу відро води, розтерла все по підлозі і поїхала або до вас приїхав досвідчений професіонал з набором хім. коштів, і обладнанням, помив плитку одним засобом, а плями прибрав іншим. Ціна у першого методу може бути і нижче, але ось чи отримаєте Ви якісний результат?

Запитуйте про проблемні ситуації. Завжди ставте питання, по можливості, каверзні і неприємні, наприклад: «А що буде, якщо ви під час прибирання квартири поламаєте у мене комп'ютер або зіпсуєте хімією мій килим?» Якщо компанія може впевнено на них відповісти, значить, все в порядку, якщо ж відповідь типу «Не хвилюйтеся, у нас ніколи такого не траплялося» або «Якщо, що - розберемося», то це не професійно і з такою компанією краще не працювати. Не помиляється той, хто нічого не робить, завдання будь-якої поважаючої себе компанії звести такі випадки до мінімуму і вже якщо така неприємність сталася, то потрібно нести за неї відповідальність.

Відвідування офісу компанії. Одним з останніх етапів при виборі компанії може стати відвідування офісу. Крім того, що ви отримаєте особисте спілкування з менеджером компанії, ну або навіть з Директором, ви можете побачити багато цікавого. Відкриємо Вам маленький секрет, звичайно, офіс компанії знаходиться в будівлі (бізнес-центрі), яке вона обслуговує, якщо це так, то Ви зможете подивитися на місці, наскільки добре компанія працює.

Просмотров: 641 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz