Пятница, 29.03.2024, 05:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Июль 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Июль » 14 » Як вибрати хостинг для сайту
14:58
Як вибрати хостинг для сайту

Зараз сайт може створити кожен бажаючий - для цього не потрібно бути програмістом або просто фахівцем в цих справах. Досить просто вибрати підходящий хостинг, створити на ньому сайт - і все! На цьому сам процес створення сайту закінчується, а починається наповнення його контентом. У будь-якому випадку, творцеві сайту, перш за все, доведеться вибрати підходящого хостера, щоб потім зробити свій сайт. Саме тому проблема вибору надійного вмістилища для проекту залишається актуальною.

В газетах, по телебаченню і в Мережі можна почути про велику кількість різних хостингів, що дають дуже спокусливі обіцянки про співпрацю. Але для того, щоб забезпечити стабільність сайту, варто подумати, перш за все, про відомого і популярному хостингу. Таким, наприклад, є UCoz і Wix - дві здавна конкуруючі платформи для створення власних сайтів. Кожна з них має великий досвід роботи з власниками сайтів і знає, що і як робити. Звичайно ж, у хостера повинна бути хороша технічна підтримка. Вітається також цілодобова підтримка. Саме наявність технічного обслуговування показує рівень компанії, що надає свої послуги для цього. Але в хорошій, просунутої платформі наявність підтримки не настільки важливо, тому що звернень до неї все одно не має бути.

Замовляйте хостин в Эвропі на сайті: сайт. Не високі ціни і гарантована стабільність.

Варто подивитися і на тарифи різних хостингів. Деякі з них дають мало можливостей при безкоштовному старті, намагаючись викачати гроші з людей, які створюють сайти. Звичайно, таких хостерів варто уникати. У пріоритеті буде можливість робити щось за безкоштовно або за маленькі гроші мати власний домен, відключити рекламу, роздавали хостером, мати багато місця на диску. Але, частіше за все, такі пропозиції даються лише за гроші, тому намагаємося, щоб вийшло не дорого. Але про популярність хостингу також не слід забувати.

Є кілька міфів, які розповідають нам про поганих хостерів. Наприклад, перекупники серверів будуть поганим варіантом, і краще вибирати хостинг з власної матеріальної базою. Насправді ж, на вибір цей критерій не повинен повілять. Інший міф полягає в тому, що треба вибирати вітчизняні хостинги, тому що сигнал буде передаватися швидше. Насправді ж його передача займає мало часу, і затримка буде вимірюватися в секундах, так що на вибір цей критерій теж вплинути не повинен. Якщо є популярний іноземний хостинг з хорошими тарифами - чому ж його не вибрати? Або зупинятися на поганому, але «нашому» варіанті »? Це буде, щонайменше, нелогічно.

Взагалі для вибору хостингу є багато різних критеріїв, і ці - тільки деякі з них. Головне правило у виборі полягає в тому, що робити його осмислено, а не брати те, що перше попадеться під руку, так як будь-який хостинг має погані сторони, і вони можуть позначитися на сайті.

Просмотров: 529 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz