Суббота, 27.04.2024, 06:41
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Апрель 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Апрель » 25 » Як вибрати хорошу душову кабіну
14:44
Як вибрати хорошу душову кабіну

Сьогодні все більшою популярністю починають користуватися душові кабіни. З якої причини вони стали вважатися хорошою альтернативою звичної для нас ванній? Які переваги душових кабін? Як вибрати душову кабінку?

Давайте опишемо всі плюси, властиві душових кабін. Всі плюси звичайної ванни ми вже знаємо - в ній можна розташуватися лежачи, розслабитися і проводити в воді стільки часу, скільки захочеться. Безумовно, це приємна процедура.

Але давайте згадаємо про те, що вода змиває не тільки негативну енергію, а й просту, буденну бруд з тіла. Наповнюючи ванну водою для процедури занурення в неї, ми опиняємося в наступної не приємною ситуації - весь бруд і негативна енергія, яка перебувала на нас і в нас залишається у воді, у ванній, яку ми приймаємо.

І ми лежимо в цій воді, а це:

по-перше - не гігієнічно

по-друге - не виконує функцію очищення

Рятує ситуацію лише наступне прийняття душа. Крім того, після процедури купання, бруд залишається на стінках ванною і для того, щоб ванна була чистою, потрібно кожен раз мити її після прийняття улюблених процедур. Душові кабіни в свою чергу більш гігієнічні. Постійний потік води змиває бруд і з тіла і з самої душової кабіни.

Ну, і, безумовно, економія часу і простору. Але якщо ви любитель повалятися у ванні, і економія вас не дуже турбує, ви можете просто включити душ і стояти під ним в душовій кабіні стільки, скільки захочеться. Ви змиєте з себе все, що потрібно і залишитеся чистими, як і ваша душова кабіна у ванній.

Отже, ми вже поговорили про плюси, властивих душових кабін. Тепер приступимо до їх опису.

Які бувають душові кабіни

Почнемо з піддонів, які в кінцевому рахунку визначають, якої форми буде душова кабіна у ванній. Отже, піддони бувають радісно, ​​квадратні, а також п'ятикутні і закруглені.

Коли ви будете вибирати піддон, приділіть увагу питанню його зміцнення (чотири ніжки, рама і дві перехрещені перекладини). Це дуже важливий момент, тому що від цього фактора залежить, наскільки буде стійка вся конструкція. Отже, ви визначилися з формою піддона.

Перейдемо до матеріалів, з яких вони виконуються.

Піддон в душову кабіну буває сталевий, чавунний, керамічний і акриловий. Найбільш затребуваний на ринку сьогодні саме акрил. Він має властивості, яких немає у інших матеріалів. Це швидке нагрівання, крім того, акрил не темніє, не ковзає, не вбирає бруд і на ньому зовсім не видно подряпини. Всі плюси на обличчя.

Єдиним недоліком цього матеріалу є його недовговічність, так як він легко прогинаємо, і вимагає обов'язкового доповнення алюмінієвим каркасом. Що стосується решти матеріалів, з яких виготовляється піддон в душову кабіну, чавун рідко проводиться, сталь дає шум від струменів води, кераміку дуже легко розбити.

Тепер від піддонів перейдемо безпосередньо до самих душових кабін.

Як ми розуміємо, проста душова кабіна у ванній - це піддон з шторками (стінками) - скляними або пластиковими.

Скляні двері або пластикові в душову кабіну

Скляні стінки для душової кабіни виробляються з безпечного скла, так як воно загартоване і вважається найбільш якісним в альтернативі пластику. Причина в тому, що часто душові кабіни (а вірніше їх стінки) проводять з тонкого пластику, який часто ламається дуже швидко. Але існують моделі, виконані з дійсно якісного німецького пластика, термін служби якого становить близько 15 років.

Виходячи з цього, вибираючи кабінку для душа, зверніть увагу на вид пластику, з якого виготовлені шторки (стінки). Існують ще орні душові шторки. Конструктивно вони простіше розсувних, ймовірність поломки яких так чи інакше існує.

Функції душових кабін

З матеріалами ми вже розібралися, тепер розглянемо функції душових кабін. Сьогодні в моду входять багатофункціональні кабіни для душа. Це і каскад, контрастний душ, і гідромасаж, і парогенератор, і лімфодренаж.

Крім того, виробники обладнали сучасні душові кабіни різнокольоровою підсвіткою, радіо- і стереосистемами і навіть функціями турецької лазні. Всі ці принади забезпечені системою пультового управління і навіть існує функція, яка робить пар ароматним за допомогою фітокосметіческіх елементів.

Як бачите, ринок не відстає від часу. Технології 21 століття у плоті. Безумовно, все це впливає на вартість душової кабіни. Але, як то кажуть, за задоволення треба платити, і сьогодні знаходиться все більше бажаючих придбати якісну багатофункціональну душову кабіну і насолоджуватися водними процедурами по повній програмі!

Погодьтеся, використовувати функцію лимфодренажа (вертикальний масаж) або попаритися в лазні не виходячи з дому не менш приємно, ніж просто прийняти ванну. Тим більше, що багатофункціональність сучасних душових кабін дає можливість ще й послухати музику під час прийняття водних процедур і влаштувати собі сеанс ароматерапії!

Як бачите, вибір різноманітний! Вибирайте з розумом, користуйтеся з задоволенням!

Просмотров: 645 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz