Суббота, 27.04.2024, 02:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Ноябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2016 » Ноябрь » 5 » Як вибрати хорошу будівельну компанію
01:38
Як вибрати хорошу будівельну компанію

Здавалося б, під час кризи має бути величезна пропозиція будинків. Але переглянувши десяток виставлених на продаж котеджів, багато хто розуміють, що знайти і придбати будинок своєї мрії, шансів дуже мало. Буквально по кожному переглянутого дому, можна скласти цілий список недоліків, які не влаштовують.

Це може бути площа, планування, технологія будівництва (з чого побудований будинок), зовнішній вигляд будинку або його внутрішнє оздоблення, розміщення будинку на ділянці, недостатньо землі, якість матеріалів і робіт, місце розташування, вартість і т. д. Тому, озброївшись підтримкою близьких людей, і навіть знаючи, яка це клопітка справа, багато хто все-таки вирішуються побудувати будинок самі.

Будівництво будинків під ключ - як же все-таки побудувати будинок недорого і якісно, так, щоб затратити мінімум часу, перебуваючи в спокійному стані духу? А не витрачаючи своє здоров'я, тим більше якщо Ви в пенсійному віці, або у Вас є основна робота, яка займає багато сил і нервів. Як побудувати будинок, щоб він дійсно став бажаним? 

Якщо ви знаходитесь в Стокгольмі, рекомендую російськомовну будівельну компанію Fasadarbete Stockholm.

Відповідь як завжди дуже простий. Необхідно знайти будівельну організацію, яка виконувала б весь спектр будівельних робіт і в теж час якісно, чесно, в стислі терміни і за доступними цінами. 

Але як вибрати з величезної кількості саме таку будівельну компанію? Адже всі будівельники кажуть, що виконують абсолютно всі роботи краще за всіх і за найнижчими цінами. А на ділі виявляється далеко не так.

Далі розташовані три кроки, за допомогою яких Ви дуже просто можете вибрати з величезної кількості будівельних компаній найкращих з найдоступнішими цінами. 

Перший крок. Відбір будівельних організацій з замкнутим циклом будівельних робіт.

Це організації, які виконують проектування, складання кошторисної документації, підведення комунікацій, будівельні роботи "під ключ", облагородження території навколо будинку (в тому числі полив, освітлення ділянки, озеленення) і природно введення будинку в експлуатацію.

Сьогодні будь-яка поважаюча себе солідна і перспективна будівельна компанія має свій власний сайт в інтернеті, на якому Ви зможете досить докладно дізнатися про пропоновані послуги. Для цього необхідно зайти на міський інформаційний портал в рубрику "сайти будівельних організацій" або задати пошук "будівництво будинків під ключ" і вказати місто. Тому відібрати будівельні фірми з максимально повним спектром будівельних послуг буде нескладно. Їх кількість буде становити не більше 3 %. 

Чому саме будівельна компанія з повним циклом будівельних робіт?

1) чим більше будівельних компаній, бригад, окремих будівельників, які будуть задіяні в процесі будівництва будинку, тим більше буде не состиковок, які виллються в недоробки і переробки. Результат: втрата якості, грошей, збільшення строків будівництва будинку, втрата особистого часу і здоров'я.

Для прикладу уявіть наступну ситуацію: на кухні готується одне блюдо, яке готують кілька кухарів, в різний час, різного рівня професіоналізму, не знаючи один одного і особливо не піклуючись про кінцевому підсумку. Результат легко передбачуваний.

2) чим більше обсяг робіт, тим більше на нього може бути знижена ціна. Результат: економія грошей.
3) закупівля матеріалів за оптовими цінами. Результат: економія грошей. 

Другий крок. Відбір будівельних організацій, які можуть показати побудовані ними будинку від фундаменту до оздоблювальних робіт "під ключ". 

На сайтах будівельних організацій, за рубриками "галерея робіт", "за виконані роботи", "портфоліо" відберіть ті будівельні компанії, які не тільки декларують повний перелік будівельних послуг, але і дійсно доводять будівництво будинку "під ключ".
Будь-яка серйозна компанія повинна надати своїм клієнтам можливість на власні очі оцінити результати своєї роботи. Тому переконайтеся, чи готові ці компанії надати рекомендації господарів побудованих будинків від фундаменту до оздоблювальних робіт "під ключ". А також в реальності побачити будинок, поспілкуватися з господарями і оцінити якість виконаних робіт.

Чому, чим більший комплекс робіт може показати компанія по окремому об'єкту, тим більше це говорить про її професіоналізм?

Серед збудованих будинків не більше 2%, які були спроектовані і побудовані від фундаменту до оздоблювальних робіт "під ключ" однією будівельною компанією (не кажучи вже про облагороджуванні земельної ділянки). Це говорить про те, що будівельні компанії із-за відсутності професіоналізму не витримують раніше заявлених і договірних вимог з замовником щодо якості, термінів і вартості будівельних робіт. 

Якщо у галереї робіт у будівельної фірми велику кількість побудованих будинків "під ключ" то це говорить про те, що ця компанія тримає своє слово, чесно веде свій бізнес і, природно, влаштовує свого замовника протягом всього процесу будівництва будинку. 

Третій крок. Відбір будівельних організацій, які можуть розрахувати попередній кошторис на будівництво будинку.

З раніше обраних будівельних компаній відберіть кілька компаній, які готові скласти попередній кошторис на проектування та будівництво будинку, підведення комунікацій, внутрішні інженерні мережі, оздоблювальні роботи, благоустрій ділянки і витрати, пов'язані з введенням будинку в експлуатацію, тобто на абсолютно всі будівельні операції. 

Якщо Ви зважилися побудувати будинок, то Ви вже уявляєте, яким він повинен бути, подивившись виставлені на продаж будинку і виходячи з своїх особистих бажань. Тому для компаній, які будуть розраховувати попередній кошторис, необхідно скласти пояснювальну записку та докласти проект з інтернету, який максимально підходить до Вашого бажаного будинку. 

У серйозною будівельної компанії, яка спеціалізується на будівництві приватних будинків і котеджів, не виникне ніяких складнощів при складанні такого кошторису. Адже у них є велика база даних по раніше виконаних об'єктів. Строк складення такого кошторису 1-2 дні.

Про що може сказати порівняння кошторисів різних будівельних компаній?

Порівнюючи кошторису різних будівельних фірм по окремих будівельних операцій, можна зробити наступні висновки. Якщо є суттєві відхилення, то це говорить що компанія або дуже рідко займається проведенням цих робіт або взагалі ці роботи не проводила.

Як показує досвід, наскільки точно складено кошторис, також надалі будуть дотримуватися раніше домовлені якість, терміни і вартість виконання будівельних робіт. 

Чому важливо скласти попередній кошторис на будівництво будинку?

Попередній кошторис необхідна для того, щоб Ви знали, поміститеся Ви до бюджету на будівництво котеджу чи ні? Скільки Ви зможете витратити коштів на купівлю землі? Попередній кошторис дає можливість переглянути свої плани щодо площі та вартості матеріалів, щоб правильно розпорядитися наявними грошовими коштами на будівництво будинку. 

Використовуючи описані вище кроки, Ви дуже просто можете відібрати професійну і чесну будівельну компанію, якій можна довірити весь комплекс робіт з будівництва будинку, від проектування до введення в експлуатацію.

В результаті Ви побудуєте будинок, насолоджуючись процесом будівництва, який повністю буде відповідати Вашим вимогам про найкращому будинку. І економія гарантована!!! Вартість земельної ділянки і витрати на будівництво Вашого будинку будуть нижче більш ніж на 30% від ціни виставлених на продаж нових будинків.

Просмотров: 676 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz