Пятница, 29.03.2024, 11:22
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Блог | Регистрация | Вход
Меню сайта
Форма входа
Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архив записей
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Ответы на вопросы / Відповіді на запитання
Главная » 2017 » Март » 2 » Як вибрати хороший кухонний ніж
23:01
Як вибрати хороший кухонний ніж

Коли не відволікають від процесу приготування їжі прикрі дрібниці, робота горить у руках, а гарний настрій спонукає на освоєння ще більш складних і вишуканих кулінарних шедеврів. Купити хороший набір ножів можна в Астиа в каталозі знайдеться чимало класичних і дизайнерських варіантів, за допомогою яких порізати тверду гарбуз або ніжну моцарелу буде в рази простіше і швидше. Але спочатку слід розібратися, якими бувають кухонні ножі, які мають право називатися хорошими?

Види кухонних ножів

За формою ножа, довжині і ширині леза можна визначити, який з продуктів буде зручніше їм подрібнювати, кришити, очищати і нарізати на частини. Строго кажучи, форма ножа може мати і не традиційну, звичну форму – наприклад, ніж для розрізання піци більше нагадує склоріз, а сиру – картофелечистку. Але у виборі варто керуватися, насамперед, пошуком найкращих ножів для тих видів продуктів, які присутні у вашому раціоні завжди. Це буде гарантом того, що ніж стане дійсно вірним і безвідмовним помічником, яким ви будете користуватися завжди. Розрізняють:

Хлібні ножі, з довгим вузьким лезом з хвилястим або рифленим краєм.

Замовити кухонний ніж можна в інтернет-магазині, де тішить ціна кухонних ножів.

Для чищення овочів і фруктів, з коротким загостреним для вирізання вічок лезом і широкою ручкою, яка зручно лежить в руці.

М'ясні ножі, обвалочные і філейні, володіють вузьким лезом з круглою виїмкою посередині. Лезо може бути як гнучке, пружне, так і досить товсте, для замороженого м'яса.

Окремою групою виділяють столові ножі для нарізки та подрібнення вже готових продуктів. Вони можуть бути як широкі, так і вузькі, середньої і великої довжини.

Сучасний ніж може бути виготовлений не тільки з міцної нержавіючої сталі, яка витримує багаторазову заточку, але і кераміки. Щоб ножі служили довго, подбайте про належному зберіганні – ергономічної спеціальній підставці всі розміщені інструменти господині не стикаються один з одним лезами, а, отже, прослужать набагато довше.

Основні критерії вибору кухонних ножів
Обираючи продукцію елітних брендів, ви автоматично страхуєте себе від ймовірності покупки виробів, виконаних з неякісних і недовговічних сплавів. Важливу роль відіграє і репутація магазину – якщо вона бездоганна, ризик покупки підробки зведений до мінімуму.

Фахівці рекомендують вибирати ножі з лазерною, рівномірної заточуванням сплавів з нержавіючої сталі з додаванням для поліпшення характеристик міцності хрому, молібдену, ванадію. Кращим ножем має право називатися виріб, на якому немає подряпин і розлучень, видимих дефектів і нерівностей.

Просмотров: 638 | Добавил: 329 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Сделать бесплатный сайт с uCoz